Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znaleziono karte SIM |
Znaleziono kartę SIM Orange, wczoraj na ul. Senatorskiej, przy III LO. Nie odpalałem jej, ponieważ nie mam takiej możliwości (mam telefon w Erze). Znalazcę proszę o odpisanie w tym wątku lub kontakt na email (oczywiście tylko wtedy, jeśli będzie umiał udowodnić, że karta jest JEGO ;) . )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znaleziono karte SIM |
pewnie komus kasa sie skonczyla i wywalil... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
z telefonu same nie wyskakuja... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Chyba miales na mysli zgube bo znalazca to jestes Ty :)
|
|
Ty tak wszystkie odpady zbierasz?
|
|
Miałem na myśli nie znalazce, ale tego, kto zgubił :) A do adriana - wziąłem tą kartę. A co miałem ją wywalić? MOże komuś się zgubiła a miał na niej ważny numer lub ważne dane? Co ty byś z nią zrobił? Sprzedał na allego? Zastanów się człowieku.....
|
|
ja bym sprzedal:) ...zarcik hehe ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Zgubiła? Ludzie myślcie logicznie :) Karta zapewne pochodzi z kradzionego telefonu,bo tylko złodziej wyrzuciłby karte SIM na ulicy
|
|
o ja nie moge....a czy jakby mnie sie skonczyla kasa na karcie, ktora byla kupiona tylko na raz...aby kase wydzwonic i juz bylaby nie potrzebna...to co? w detektywa bys sie bawil i ta niby skradziona karta do telefonu dalaby ci wiele sladow zwiazanych z ww przestepstwem... ha ha ha... wywal ja na smieci lepiej... ;) mieczkos...dobrze, ze napisales "zapewne" ;] i nikt jej pewnie nie zgubil, dlatego ze karty same nie uciekaja z telefonu i nie krzycza"uwolnic nas!" to juz troche fanty bylo :) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |