poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zdjęcie.

Witam!
Poszukuję zdjęcia Trenera Kadry Narodowej kolarzy na początku lat 70-tych XX wieku Henryka Łasaka.. Nie mogę znaleźć przez IE. Może ktoś z szanownych koleżanek i kolegów forumowiczów pomoże w poszukiwaniach.
Z góry dziękuję!
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zdjęcie.

Czy Wy wiecie coś więcej kto to był Henryk Łasak, Ryszard Szurkowski, Zenon Czechowski, Stanisław Szozda, Zygmunt Hanusik i jakie mieli osiągnięcia? Pewnie nie. Dlatego też chyba nie doczekam się pomocy od Was.

maćlu szukałem ale podobnie jak Ty - bezskutecznie ..... w necie chyba raczej nie ma tej fotki .....

google grafika tutaj wiele nie pomoze. trzeba zrobic wycieczke do biblioteki i tam poszukac.

Wielkie dzięki Vlad i floorek.
Pozdrawiam.

Przecież w tamtych latach internetu nie było. To skąd to zdjęcie miałó się wziąść?

Może powiesz , że wtedy to i zdjęć jeszcze nie znali , a żyli na drzewach?

fanka bocianka: zostałem rozwalony na atomy Twoją "wypowiedzią"

hahahahahha

w 1945 tez nie było internetu - skąd Hitler w necie? albo Stalin?

hahahahhahahahha

To taki trik propagandowy, przecież oni całkiem inaczej wyglądali niż wyglądają na zdjęciach!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org