Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdjęcie. |
Witam! Poszukuję zdjęcia Trenera Kadry Narodowej kolarzy na początku lat 70-tych XX wieku Henryka Łasaka.. Nie mogę znaleźć przez IE. Może ktoś z szanownych koleżanek i kolegów forumowiczów pomoże w poszukiwaniach. Z góry dziękuję! Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdjęcie. |
Czy Wy wiecie coś więcej kto to był Henryk Łasak, Ryszard Szurkowski, Zenon Czechowski, Stanisław Szozda, Zygmunt Hanusik i jakie mieli osiągnięcia? Pewnie nie. Dlatego też chyba nie doczekam się pomocy od Was.
|
|
maćlu szukałem ale podobnie jak Ty - bezskutecznie ..... w necie chyba raczej nie ma tej fotki .....
|
|
google grafika tutaj wiele nie pomoze. trzeba zrobic wycieczke do biblioteki i tam poszukac.
|
|
Wielkie dzięki Vlad i floorek. Pozdrawiam.
|
|
Przecież w tamtych latach internetu nie było. To skąd to zdjęcie miałó się wziąść?
|
|
Może powiesz , że wtedy to i zdjęć jeszcze nie znali , a żyli na drzewach?
|
|
fanka bocianka: zostałem rozwalony na atomy Twoją "wypowiedzią" hahahahahha w 1945 tez nie było internetu - skąd Hitler w necie? albo Stalin? hahahahhahahahha
|
|
To taki trik propagandowy, przecież oni całkiem inaczej wyglądali niż wyglądają na zdjęciach!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |