czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Toyota

Mam pytanko :] Czy jest gdzies w Łomży miejsce gdzie mozna podlaczyc samochod pod komputer??Chodzi mi o wykrycie bledow. Czy musze jechac do salonu toyoty??? Moze wie ktos gdzie moge cos takiego dostac i ile to kosztuje?? Z gory dzieki:]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Toyota

Za stacją BP jadąc po prawej stronie jest taki zakładzik, facet zna sie na tym:)
Możesz tam zajechać

A co Ci w nie gra w samochodziku?? skoro chcesz kody błędów..

pzdr

ich juz nie ma za polmozbytem przeniesli sie na nowogradzka

Na Senatorskiej tam gdzie zakładają gaz do samochodów. Jeżeli zechcą to nie wezmą dużo.

Wydaje mi się, że robią to też w zakładzie mechanicznym za stacją Pryma.

To zależy jaka Toyota ;) Jak starsza to można i samemu to załatwić. Zapraszam na forum Toyota Klub Polska- www.tkp.org.pl .

A w serwisie ze trzy stówki około zapłacisz....

Podjedź do Mak-Robu na Senatorskiej, tylko musisz się uzbroić w cierpliwość, bo oni są rozchwytywani i ludzie poumawiani wczesniej. Swoją drogą ja 18go też jade do Toyoty ze swoją Corollą, bo komputer pokazuje jakieś dziwne spalanie itp

Sprzedam komputer !! Athlon 1700+, GF4 mx 440, Barracuda 40 GB, 256 mb ddr, Płyta ECS, Nagrywarka cd i napęd cd, cena 850 zł ! do negocjacji, pisac na maila

A tak ogolnie chcialem sprawdzic czy wszystko z autkiem wporzadku:] Dzieki za info:] Pozdrawiam

Jaka masz Toyote ? Z nimi na ogół nie ma problemów, wkońcu japończyk. Jeżeli auto zachowuje się w porządku to po co jeździć i szukać problemów ? Lej paliwo i do przodu, aby koła się kręciły.

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

luizfernandez gorzej jak przestana sie krecic kola :P To jest Toyota Carina E. Poprostu chce miec pewnosc ze jest w dobrym stanie niz sie martwic jak cos sie powazniejszego uszkodzi:]

Hehehe masz Toyke i sie przejmujesz? :) Przeestan :) Wydaj ta kase lepiej na paliwko albo jakies przyjemnosci. Nie wiem jak w Cari, ale w przypadku silniczków zbliżonych do 4E-FE i 2E-E wystarczy 2 piny zewrzeć w złączu serwisowym i sama ci pokaze kontrolkami ewentualne bledy. A tak ogolnie Cari to gut machine :)

Tak przy okazji zagladania do komputerow samochodowych - ktos w lomzy robi chiptuning turbodizli?

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

Witam,

ja tylko krociutko... mam do sprzedania interfejs do diagnozowania samochodow (m.in Toyoty) przez zlacze OBD za pomoca komputera. Zainteresoanych prosze o kontakt na loki7878@gmail.com. Tanio!

Pozdrawiam,

LOKI

Zenek Wiśniewski i chłopaki na Nowogrodzkiej przed stacja rafinerii robią chip tuning diesla!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org