Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Toyota |
Mam pytanko :] Czy jest gdzies w Łomży miejsce gdzie mozna podlaczyc samochod pod komputer??Chodzi mi o wykrycie bledow. Czy musze jechac do salonu toyoty??? Moze wie ktos gdzie moge cos takiego dostac i ile to kosztuje?? Z gory dzieki:]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Toyota |
Za stacją BP jadąc po prawej stronie jest taki zakładzik, facet zna sie na tym:) Możesz tam zajechać A co Ci w nie gra w samochodziku?? skoro chcesz kody błędów.. pzdr
|
|
ich juz nie ma za polmozbytem przeniesli sie na nowogradzka
|
|
Na Senatorskiej tam gdzie zakładają gaz do samochodów. Jeżeli zechcą to nie wezmą dużo.
|
|
Wydaje mi się, że robią to też w zakładzie mechanicznym za stacją Pryma.
|
|
To zależy jaka Toyota ;) Jak starsza to można i samemu to załatwić. Zapraszam na forum Toyota Klub Polska- www.tkp.org.pl .
|
|
A w serwisie ze trzy stówki około zapłacisz....
|
|
Podjedź do Mak-Robu na Senatorskiej, tylko musisz się uzbroić w cierpliwość, bo oni są rozchwytywani i ludzie poumawiani wczesniej. Swoją drogą ja 18go też jade do Toyoty ze swoją Corollą, bo komputer pokazuje jakieś dziwne spalanie itp
|
|
Sprzedam komputer !! Athlon 1700+, GF4 mx 440, Barracuda 40 GB, 256 mb ddr, Płyta ECS, Nagrywarka cd i napęd cd, cena 850 zł ! do negocjacji, pisac na maila
|
|
A tak ogolnie chcialem sprawdzic czy wszystko z autkiem wporzadku:] Dzieki za info:] Pozdrawiam
|
|
Jaka masz Toyote ? Z nimi na ogół nie ma problemów, wkońcu japończyk. Jeżeli auto zachowuje się w porządku to po co jeździć i szukać problemów ? Lej paliwo i do przodu, aby koła się kręciły. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernandez gorzej jak przestana sie krecic kola :P To jest Toyota Carina E. Poprostu chce miec pewnosc ze jest w dobrym stanie niz sie martwic jak cos sie powazniejszego uszkodzi:]
|
|
Hehehe masz Toyke i sie przejmujesz? :) Przeestan :) Wydaj ta kase lepiej na paliwko albo jakies przyjemnosci. Nie wiem jak w Cari, ale w przypadku silniczków zbliżonych do 4E-FE i 2E-E wystarczy 2 piny zewrzeć w złączu serwisowym i sama ci pokaze kontrolkami ewentualne bledy. A tak ogolnie Cari to gut machine :)
|
|
Tak przy okazji zagladania do komputerow samochodowych - ktos w lomzy robi chiptuning turbodizli? -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Witam, ja tylko krociutko... mam do sprzedania interfejs do diagnozowania samochodow (m.in Toyoty) przez zlacze OBD za pomoca komputera. Zainteresoanych prosze o kontakt na loki7878@gmail.com. Tanio! Pozdrawiam, LOKI
|
|
Zenek Wiśniewski i chłopaki na Nowogrodzkiej przed stacja rafinerii robią chip tuning diesla!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |