Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
0% vat.Nowa stawka dla internetu |
CIEKAWE CZY NASZE ABONAMENTY BĘDĄ TEŻ MNIEJSZE lokos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 0% vat.Nowa stawka dla internetu |
Napewno będo tylko czy senat zatwierdzi
|
|
Nie jestem specjalistą, ale czytałem komentarze, że może nawet dla odbiorców podrożeć bo właściciele sieci nie będą mogli odliczać watu przez co podniosa stawki. Czy to może być prawda? Zbych
|
|
He w naszym kochanym państewku WSZYSTKO jest możliwe .......
|
|
W sytuacji sejmowej paniki wszystko się może zdarzyć.
|
|
sejm to taki wielki kórnik , w którym każdy stara się być kogutem...
|
|
Uważam że ceny zmaleją, kiedyś zmiejszono podatek na 7% i ceny zmalały. Czemu miałoby tak nie być teraz?? Ale nasze brudne Państwo może coś nabruździć.. :(
|
|
Mnie dziwi tylko jedno otóż Miller w wiadomościach powiedział że w Polsce jest 150 tyś użytkowników internetu przecież to ostatni fałsz jaki tylko słyszałem z jego słów. Biorąc pod uwage ile teraz jest firm dających usługi internetu, to wnioskuję że w Polsce jest minimum 500tyś użytkowników internetu ( mających oczywiście swój dostęp do neta). MARCIN
|
|
Pewnie miał na myśli firmy oferujące dostęp do netu oraz pojedyńczych userów np. z dsl czy neostradą. Albo opierał się tylko na modemowcach.
|
|
Ceny połączeń z internetem w naszym kraju są 2 razy wyższe niż średnia unijna... Jeżeli opłaty za interet nadal będą "maleć" w takim tempie jak teraz to wątpię czy uda nam się dogonić pozostałe państwa Unii. U nas niestety wszystko jest drogie i tyle. Ludzie na Litwe za minutę rozmowy przez komórkę płacą 6 razy mniej niż my, a Słoweńcy za 10 minut rozmowy z USA 3 razy mniej od nas... Wysokie ceny to wina monopolu. TP SA kontroluje 94% procent rynku, a operatorów telefonii komórkowej jest u nas tylko 3, czyli dokładnie tyle ile we wspomnianej wcześniej Litwie, która ma dziesięciokrotnie mniej obywateli. Przerażające, ale prawdziwe... Zainteresowanych odsyłam do najnowszego numeru tygodnika Wprost lub na stronę http://www.wprost.pl/ar/?O=56704. To nie jest reklama :D.
|
|
Ludzie poczekajcie do nowego roku(góra) i daję głowe że wreszcie zacznie się prawdziwa konkuręcia w usługach sieciowych. Już teraz daje się odczuć pewne zmiany, a jak wejdziemy do uni to rusz jak lawina bo w tej kwestji jest tu duże pole do popisu.Pozdrawiam
|
|
" Zapała" ma racje ;)
|
|
nowy vat 50% a internet o polowe tanszy co sie bardziej oplaca?
|
|
Nie 0% , a zw. co jest zdecydowanie niedobre dla internetowych providerów.
|
|
myślę że musimy walczyć o sprawę Polskiego Internetu !! łączmy się !
|
|
()% taka stawka powinna być a nie 7% 15% czy najgorzej 22% i tak net jest drogi LoRd.^oo7*
|
|
ale w Unii jest Vat na internet.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |