Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GÓWNIANY SPACER |
Widać, że w Łomży wiosna a nawet ją czuć. Wiem o tym już było nawet sam kiedyś pisałem, ale jak się o czymś nie mówi to ktoś może pomyśleć, że sprawy nie ma, ale niestety jest. To, co nie może umknąć wszystkim spacerującym po Łomżyńskich CHODNIKACH to GÓWNO widziane z perspektywy chodnika. Czy właściciele tego gówna a są nimi właściciele psów srających gdzie popadnie zaczną ponosić jakieś konsekwencje? Sami w domu też sracie i po sobie nie sprzątacie? [URL=www.fotosik.pl][/URL] [URL=www.fotosik.pl][/URL] [URL=www.fotosik.pl][/URL] [URL=www.fotosik.pl][/URL] [URL=www.fotosik.pl][/URL] [URL=www.fotosik.pl][/URL] [URL=www.fotosik.pl][/URL] AZAZEL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GÓWNIANY SPACER |
NiE no k**** bede gówna oglądał :/
|
|
czym oni je karmia ? jakies wlosy.. fuu. a tak btw, sranie psow na jakichs polach, ok, ale na trawnikach pod blokami to troche przegiecie. nie mowiac juz o chodnikach ;|
|
|
az przykro patrzec na te prawde - ale niech popatrza i wlasciciele psow,,,,, a jak by tak porobil kopie tych zdjec i podrzucil do wszystkich wlascicieli czworonogow !!!! ???? a moze do strazy miejskiej ??? mario
|
|
AZAZEL TY TO K**** JESTEŚ JAKIŚ NIENORMALNY. MASZ PROBLEM . JAK WIDZISZ GÓWNO A ZE ZDJĘĆ WIDAC ŻE WIDZISZ TO JE OMIŃ.
|
|
Fakt, tak być dalej nie może. Wreszcie może zostaną wyznaczone miejsca oraz pojemniki na odchody. Właściciele psów wiem że płacą podatki, ale gdzie mają te zebrane "gówna" wyrzucać? czy do śmietników (segregacja odpadków)? i tu jest problem. Więc wcale nie zbierają (z usłyszanej rozmowy właścicieli psów)
|
|
loko a co ja Alberto Tomba jestem może zgłosimy to jako dyscyplinę olimpijską "gówniany slalom chodnikowy" infrastrukturę już mamy AZAZEL
|
|
kur....!!!! śniadania nie dadzą w spokoju zjeśc!! dajcie spokój! Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
eheheh to dopiero hobby :)
|
|
AZAZEL1975 heheh dobre zdjecia:P Napewno poprawiles ludziom humor:D: hehehehe
|
|
No i co konfidencie , było wziąć ten aparat i od razu zrobić zdjęcia właścicielom psów i na komendę .
|
|
Aha i widzę ,że jesteś w pełni normalny skoro wychodzisz na spacer i patrzysz się i fotografujesz psie gówna .
|
|
Ludzie! Człowiek pokazał istotny problem naszych podworek a wy po nim jedziecie jak po burej kotce!!! Najgorsze że psy załatwiają się nie tylko w miejscach które wskazał AZAZEL ale i np. w PIASKOWNICACH gdzie potem bawia się małe dzieci!!!
|
|
smacznego :D buahha a tak naprawde to koles ma racje, ci co twierzda inaczej zapewnie wypuszczaja swoje pupile na trawke pod blokiem :P
|
|
Jesteś pewien że te psy co nasrały mają właścicieli??? A może to gówna bezpańskich psów!!! - a co do bezpańskich to mało ich biega??? Czepiasz się właścicieli - więc przyczep się do Urzędu Miasta że bezpańskich psów nie wyłapują!!!
|
|
"ja" a gdzie mają wychodzić jak nie przed blok ?????????????
|
|
|
jak to gdzie?? idz z nim na pola, a jak chcesz pod blok to zbieraj po nim te gowno bo pozniej dzieci sie tam bawia, a bezpanskich?? szczerze!! nie widac prawie w ogole!!
|
|
No wiesz jak twój dzieciak bawi się psim gównem to jest coś z nim nie tak :)
|
|
pajacu ****** jak twoj pies wylazi przed blok to sra na placu zabaw, ja nie mam dzieci ale wspolczuje twoim bo pewnie spia z twoim smierdzacym kundlem a ty jego odchody zbierasz i jesz na kolacje
|
|
Ale fajny temat puscil typ gowno na forum :/ www.level6.yoyo.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |