niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piękna promocja naszego miasta

Proponuję zapoznać się ze zdjęciami naszego miasta.
Ktos zrobił piękną promocję miasta i włożył dużo serca w to co robił.
Proponuję na forum podziękować autorowi zdjęć.

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=361634
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=326423

Przyjemnego oglądania.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piękna promocja naszego miasta

I CO TO MA BYĆ . ZWYKŁA CYFRÓWKA + PARE BZDETNYCH BUDYNKÓW . NO JEST ZA CO DZIĘKOWAĆ.

baardzo mi sie podobaja zdjecia i lomza na nich
pieknie, czysto i pieknie:)

musze sie wybrac chyba:)

to ja bella:o)

"I CO TO MA BYĆ . ZWYKŁA CYFRÓWKA + PARE BZDETNYCH BUDYNKÓW . NO JEST ZA CO DZIĘKOWAĆ."

Zrób lepsze.

z tych zdjęć Łomża jawi się jako miasto betonu. O jakimkolwiek pieknie miasta trudno powiedzieć. a co zrobienia lepszych to wiele jest lepszych w internecie , w galeriach na 4lomza także.

loco i nemo ( a może ten sam, bo widzę że się nawet treści nie chciało zmieniać)
Jeśli panorama miasta zrobiona z powietrza z różnych ujęć to też bzdetne zdjęcia, to zrób lepsze i postaraj się lepiej promować swoje miasto w internecie o ile jesteś z Łomży.
Pochwal się swoimi dziełami dotyczącymi miasta, pewnie będą "duuuużo" lepsze. Chętnie bym je obejrzał i ocenił.

Ktoś, kto to robił to robił z własnej pasji na własny koszt i postarał się o to aby i inni mieli możliwość obejrzenia tych zdjęć.
Natomiast przez Was przemawia albo zazdrość albo (bez urazy) głupota.
Ja tych zdjęć nie robiłem, natomiast otrzymałem link od znajomych z Australii, którzy z Łomży wyemigrowali przed wieloma laty, i są nimi bardzo zachwyceni.
Z ciekawością ogląda się zdjęcia Łomży z dawnych lat, umieszczone na jednym z łomżyńskich portali.
Te zdjęcia za wiele lat również nabiorą tej samej wartości, bo prędej czy później przejdą do historii miasta.
Rozumiem krytykę pomiędzy np. wykonawcą a zlecającym wykonanie pracy, i która nie spełniła jego oczekiwań, ale w tym przypadku?
Postarajcie się i Wy coś zrobić dla tego miasta a nie tylko krytykować.
Parafrazując powiedzenie pewnego prezydenta, pewnego duuuużego kraju dodam:
Nie czekaj aż Łomża zrobi coś dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla niej.

"loco i nemo ( a może ten sam, bo widzę że się nawet treści nie chciało zmieniać)"

Proponuję zainwestowanie w jakieś dobre okulary, bądż powtórzenie sobie do czego używa się cudzysłowa " " Co do samych zdjęć to co niektóre rzeczywiście najwyższych lotów nie są, ale zebrane razem całkiem ładnie Łomżę prezentują.

Nie ma się co kłócić. Faktem jest, że zdjęcia bardziej pasują do okreslenia: inwentaryzacja i archiwizacja stanu posiadania miasta Łomża na rok 2006/2007. Należy jednak przyznać, iż autor włożył w to dużo dobrej woli, poświęcił kupę swojego prywatnego czasu. Wreszcie, zrobił to za free - całkiem niezłym aparatem Ja jestem pełen uznania i gratuluję fajnego hobby. TAK TRZYMAĆ !!!

ADALL

Nemo, cudzysłowia nie zauważyłem, a okulary wymienię.
Cieszę się również, że zauważyłeś, że jednak Łomża jest ładna.
Pozdrowienia dla Wawy.

"Jeśli panorama miasta zrobiona z powietrza z różnych ujęć to też bzdetne zdjęcia, "

A nie macie dostępu do innych zdjęć Łomży z "lotu ptaka"? Paralotni swego czasu dość sporo nad Łomża latało, także takich zdjęć powinno być więcej...

Są pewne plany dotyczące stworzenia strony (bądź forum) na której będą zamieszczane zdjęcia Łomży przedwojennej (na pocztówkach) i współczesnej. Byłyby to te same ujęcia ale w określonym odstępstwie czasowym. Wkrótce więcej szczegółów.

Pozdrawiam

Mam ponad 100 z powietrza i łomży i Doliny Narwi - ale bzdetów nie udostępniam

zmech79 te zdjecia to moglbys wyslac na maila? nie wszystkie na raz bo to troche czasu zajmie ale jakies takie najciekawsze ?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

"Mam ponad 100 z powietrza i łomży i Doliny Narwi - ale bzdetów nie udostępniam"

To chociaż jakieś miniaturki pokaż, a my ci powiemy, które są warte udostępnienia :-)

Najlepszą reklamę naszemu miastu robi obecnie ŁKS. Dzięki świetnym występom ŁKSu z silniejszymi rywalami o ŁOMŻY usłyszała cała Polska.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org