Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piękna promocja naszego miasta |
Proponuję zapoznać się ze zdjęciami naszego miasta. Ktos zrobił piękną promocję miasta i włożył dużo serca w to co robił. Proponuję na forum podziękować autorowi zdjęć. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=361634 http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=326423 Przyjemnego oglądania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piękna promocja naszego miasta |
I CO TO MA BYĆ . ZWYKŁA CYFRÓWKA + PARE BZDETNYCH BUDYNKÓW . NO JEST ZA CO DZIĘKOWAĆ.
|
|
baardzo mi sie podobaja zdjecia i lomza na nich pieknie, czysto i pieknie:) musze sie wybrac chyba:) to ja bella:o)
|
|
"I CO TO MA BYĆ . ZWYKŁA CYFRÓWKA + PARE BZDETNYCH BUDYNKÓW . NO JEST ZA CO DZIĘKOWAĆ." Zrób lepsze.
|
|
z tych zdjęć Łomża jawi się jako miasto betonu. O jakimkolwiek pieknie miasta trudno powiedzieć. a co zrobienia lepszych to wiele jest lepszych w internecie , w galeriach na 4lomza także.
|
|
loco i nemo ( a może ten sam, bo widzę że się nawet treści nie chciało zmieniać) Jeśli panorama miasta zrobiona z powietrza z różnych ujęć to też bzdetne zdjęcia, to zrób lepsze i postaraj się lepiej promować swoje miasto w internecie o ile jesteś z Łomży. Pochwal się swoimi dziełami dotyczącymi miasta, pewnie będą "duuuużo" lepsze. Chętnie bym je obejrzał i ocenił. Ktoś, kto to robił to robił z własnej pasji na własny koszt i postarał się o to aby i inni mieli możliwość obejrzenia tych zdjęć. Natomiast przez Was przemawia albo zazdrość albo (bez urazy) głupota. Ja tych zdjęć nie robiłem, natomiast otrzymałem link od znajomych z Australii, którzy z Łomży wyemigrowali przed wieloma laty, i są nimi bardzo zachwyceni. Z ciekawością ogląda się zdjęcia Łomży z dawnych lat, umieszczone na jednym z łomżyńskich portali. Te zdjęcia za wiele lat również nabiorą tej samej wartości, bo prędej czy później przejdą do historii miasta. Rozumiem krytykę pomiędzy np. wykonawcą a zlecającym wykonanie pracy, i która nie spełniła jego oczekiwań, ale w tym przypadku? Postarajcie się i Wy coś zrobić dla tego miasta a nie tylko krytykować. Parafrazując powiedzenie pewnego prezydenta, pewnego duuuużego kraju dodam: Nie czekaj aż Łomża zrobi coś dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla niej.
|
|
"loco i nemo ( a może ten sam, bo widzę że się nawet treści nie chciało zmieniać)" Proponuję zainwestowanie w jakieś dobre okulary, bądż powtórzenie sobie do czego używa się cudzysłowa " " Co do samych zdjęć to co niektóre rzeczywiście najwyższych lotów nie są, ale zebrane razem całkiem ładnie Łomżę prezentują.
|
|
Nie ma się co kłócić. Faktem jest, że zdjęcia bardziej pasują do okreslenia: inwentaryzacja i archiwizacja stanu posiadania miasta Łomża na rok 2006/2007. Należy jednak przyznać, iż autor włożył w to dużo dobrej woli, poświęcił kupę swojego prywatnego czasu. Wreszcie, zrobił to za free - całkiem niezłym aparatem Ja jestem pełen uznania i gratuluję fajnego hobby. TAK TRZYMAĆ !!! ADALL
|
|
Nemo, cudzysłowia nie zauważyłem, a okulary wymienię. Cieszę się również, że zauważyłeś, że jednak Łomża jest ładna. Pozdrowienia dla Wawy.
|
|
"Jeśli panorama miasta zrobiona z powietrza z różnych ujęć to też bzdetne zdjęcia, " A nie macie dostępu do innych zdjęć Łomży z "lotu ptaka"? Paralotni swego czasu dość sporo nad Łomża latało, także takich zdjęć powinno być więcej...
|
|
Są pewne plany dotyczące stworzenia strony (bądź forum) na której będą zamieszczane zdjęcia Łomży przedwojennej (na pocztówkach) i współczesnej. Byłyby to te same ujęcia ale w określonym odstępstwie czasowym. Wkrótce więcej szczegółów. Pozdrawiam
|
|
Mam ponad 100 z powietrza i łomży i Doliny Narwi - ale bzdetów nie udostępniam
|
|
zmech79 te zdjecia to moglbys wyslac na maila? nie wszystkie na raz bo to troche czasu zajmie ale jakies takie najciekawsze ? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
"Mam ponad 100 z powietrza i łomży i Doliny Narwi - ale bzdetów nie udostępniam" To chociaż jakieś miniaturki pokaż, a my ci powiemy, które są warte udostępnienia :-)
|
|
Najlepszą reklamę naszemu miastu robi obecnie ŁKS. Dzięki świetnym występom ŁKSu z silniejszymi rywalami o ŁOMŻY usłyszała cała Polska.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |