niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Leader Price

Co będzię w budynku byłego Leder Price ??? Słyszałem, że TESCO albo Carrefur??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Leader Price

Wiem z informacji od panów remontujących tamto pomieszczenie, że ma byc Biedronka. Na ile pewne nie wiem

Podlasie czy Mazowsze?
Oto jest pytanie....
Moja odpowiedź---> Mazowsze

Na 100% będzie biedronka na TESCO i Carrefur za mała powierzchnia

Ja też słyszałam, że ma być 3 Biedronka, jednak są też plotki, ze Tesco. A co będzie, to sie okaże :D

a ja sŁyszaŁem ze ma byc Carrefue Express czy jakos tak

Zdetronizowany

Ma ktoś jakieś potwierdzone źródło ?? :D

Leader Price nalezy do Carefour'a - na Onecie dawno pisali. najprawdopodobniej bedzie to Carefour Express.

http://www.leaderprice.pl/

wiec jesli tesco zakupilo 100% udziałów w spółce Leader Price,czyli 145 sklepów Leader Price, a jeden z nich był w łomży wiec chyba jest oczywiste że będzie takie małe Tesco. Niema sie cym podniecac,podobne produkty jak poprzednio tylko ze z logo Tesco. No i oczywiscie niskie ceny. Bylem w Wa-wie w jednym z przeksztalconych 'liderow' na 'tesco' - zadna rewelacja, uwierzcie. No i to by bylo na tyle.

Nara czlowieki ;)

Nie wydaje mi sie aby miało być to TESCO :P

tesco wykupilo ledera,lecz podobno ich polityka to siec wlasnych budynkow,a ten byl w najmie?

Budynek jest obecnie w fazie remontu i zaraz po jej zakończeniu wprowadza się tutaj Tesco, zamiast dawnego Leader Price, którego udziały w liczbie 100% wykupiło własnie Tesco.

A ja wiem z pewnych źródeł że będzie to Biedronka ;-)

Z tego co wiem, tesco wykupiło własniosciowe sklepy leader price, a ten był wynajmowany, niewiem co ma być, ale raczej nie tesco.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Tesco, biedronka.............co za roznica. Kolejny maly ''sam' Niema sie nad czym rozwodzic. W Łomży potrzebny jest duzy sklep, a raczej centrum handlowe. Wiec czy to takie wazne czy to bedzie tesco czy Carrefu skoro i tak bedzie to male i nic szczegolnego........buuuuuuuuuuuuu Ja to bym sie zastanowil kiedy nam stadin do konca wyremontują, basen zbuduja z prawdziwego zdażenia...... ;-) Jak to fajnie jest mieć marzenia,widzieć ''niezacofaną Łomżę'' .............. te bulwary ...... obwodnicę ...... nowe miejsca pracy ...... browar Łomża silniejszy od kampanii piwowarskiej ..... hehe ;-))))))

z tego co wiem, to na miejscu Leader Price ma być Biedronka, ponad tydzień temu przeprowadzali nabór pracowników - info posiadam ze swoich źródeł

ja slyszalem ze bedzie tam baza nato

... nie, tam bedzie kolejna tajna kryjowka Bin Ladena.

a serio mowiac: jako byly pracownik Leadera wszystkich ktorzy sadza ze bedzie tam TESCO odsylam do tematu http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=89708&t=89023#reply_89708 juz tam wyjasnilem cala sytuacja. Na Wyszynskiego a budynku starego Leadera bedzie trzecia Biedronka, tak zadecydowal wlasciciel budynku i w sumie to mu sie nie dziwie bo zapewne Biedronka zaoferowala lepsza kase za wynajem. Na razie trwa remont, otwarcie po swietach, ale dokladnie nie wiem kiedy.

bedzie tarcza antyrakietowa ;P
to żem walnal teraz ;P

Biedronka czy tesco ten sam **** ! mi to koło siura lata co tam będzie , bym był bardziej szczęśliwy żeby bulwary na Narwi zaczęli robić tak samo z obwodnicą i tereny od PKP wykorzystali na dobry cel razem z tym bazarkiem Europa...

Tak czy siak niema czym sie podniecac bo jak ktos juz napisal bedzie to kolejny markecik z 4-5 kasami.Na pocieszenie powiem ze miedzy BP a rejonem energetycznym buduja KFC.Buehehhe juz widze te kolejki i bydlo stojace w kolejce by sprobowac tego slynnego Twistera hahaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org