Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Leader Price |
Co będzię w budynku byłego Leder Price ??? Słyszałem, że TESCO albo Carrefur??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Leader Price |
Wiem z informacji od panów remontujących tamto pomieszczenie, że ma byc Biedronka. Na ile pewne nie wiem Podlasie czy Mazowsze? Oto jest pytanie.... Moja odpowiedź---> Mazowsze
|
|
Na 100% będzie biedronka na TESCO i Carrefur za mała powierzchnia
|
|
Ja też słyszałam, że ma być 3 Biedronka, jednak są też plotki, ze Tesco. A co będzie, to sie okaże :D
|
|
a ja sŁyszaŁem ze ma byc Carrefue Express czy jakos tak Zdetronizowany
|
|
Ma ktoś jakieś potwierdzone źródło ?? :D
|
|
Leader Price nalezy do Carefour'a - na Onecie dawno pisali. najprawdopodobniej bedzie to Carefour Express.
|
|
http://www.leaderprice.pl/ wiec jesli tesco zakupilo 100% udziałów w spółce Leader Price,czyli 145 sklepów Leader Price, a jeden z nich był w łomży wiec chyba jest oczywiste że będzie takie małe Tesco. Niema sie cym podniecac,podobne produkty jak poprzednio tylko ze z logo Tesco. No i oczywiscie niskie ceny. Bylem w Wa-wie w jednym z przeksztalconych 'liderow' na 'tesco' - zadna rewelacja, uwierzcie. No i to by bylo na tyle. Nara czlowieki ;)
|
|
Nie wydaje mi sie aby miało być to TESCO :P
|
|
tesco wykupilo ledera,lecz podobno ich polityka to siec wlasnych budynkow,a ten byl w najmie?
|
|
Budynek jest obecnie w fazie remontu i zaraz po jej zakończeniu wprowadza się tutaj Tesco, zamiast dawnego Leader Price, którego udziały w liczbie 100% wykupiło własnie Tesco.
|
|
A ja wiem z pewnych źródeł że będzie to Biedronka ;-)
|
|
Z tego co wiem, tesco wykupiło własniosciowe sklepy leader price, a ten był wynajmowany, niewiem co ma być, ale raczej nie tesco. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Tesco, biedronka.............co za roznica. Kolejny maly ''sam' Niema sie nad czym rozwodzic. W Łomży potrzebny jest duzy sklep, a raczej centrum handlowe. Wiec czy to takie wazne czy to bedzie tesco czy Carrefu skoro i tak bedzie to male i nic szczegolnego........buuuuuuuuuuuuu Ja to bym sie zastanowil kiedy nam stadin do konca wyremontują, basen zbuduja z prawdziwego zdażenia...... ;-) Jak to fajnie jest mieć marzenia,widzieć ''niezacofaną Łomżę'' .............. te bulwary ...... obwodnicę ...... nowe miejsca pracy ...... browar Łomża silniejszy od kampanii piwowarskiej ..... hehe ;-))))))
|
|
z tego co wiem, to na miejscu Leader Price ma być Biedronka, ponad tydzień temu przeprowadzali nabór pracowników - info posiadam ze swoich źródeł
|
|
ja slyszalem ze bedzie tam baza nato
|
|
... nie, tam bedzie kolejna tajna kryjowka Bin Ladena. a serio mowiac: jako byly pracownik Leadera wszystkich ktorzy sadza ze bedzie tam TESCO odsylam do tematu http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=89708&t=89023#reply_89708 juz tam wyjasnilem cala sytuacja. Na Wyszynskiego a budynku starego Leadera bedzie trzecia Biedronka, tak zadecydowal wlasciciel budynku i w sumie to mu sie nie dziwie bo zapewne Biedronka zaoferowala lepsza kase za wynajem. Na razie trwa remont, otwarcie po swietach, ale dokladnie nie wiem kiedy.
|
|
bedzie tarcza antyrakietowa ;P to żem walnal teraz ;P
|
|
Biedronka czy tesco ten sam **** ! mi to koło siura lata co tam będzie , bym był bardziej szczęśliwy żeby bulwary na Narwi zaczęli robić tak samo z obwodnicą i tereny od PKP wykorzystali na dobry cel razem z tym bazarkiem Europa...
|
|
Tak czy siak niema czym sie podniecac bo jak ktos juz napisal bedzie to kolejny markecik z 4-5 kasami.Na pocieszenie powiem ze miedzy BP a rejonem energetycznym buduja KFC.Buehehhe juz widze te kolejki i bydlo stojace w kolejce by sprobowac tego slynnego Twistera hahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |