Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo jazdy po raz 100 |
Wiem, że już była masa tematów odnośnie tego gdzie najlepiej zrobic prawo jazdy. (wszystkie te tematy przeczytałem !). Mam jednak pytanie, dylemat. Zastanawiam się, który ośrodek szkolenia wybrac: - na ul.giełczyńskiej czy -na ul. Ks Janusz lub Anny nad pizzeria d'angelo. Proszę o odpowiedzi na temat :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo jazdy po raz 100 |
ciekawy temat ale ja mam ciekawszy : -gdzie jutro z rana mam kupić bułeczki na śniadanie ? - są 2 opcje : -w sklepie przy bloku nr 1 -w klepie przy bloku nr 3 Proszę o opowiedz :)
|
|
Do prawdy jestes taki zabawny ! Uśmiałam się jak nigdy wcześniej. A tak poważnie jeżeli Twoim zdaniem temat jest (według Ciebie) bez sensu to poprostu go nie komentuj. ...Jeśli musisz w coś uwierzyc, uwierz w miłosc...
|
|
JA Ci polecam Kamińskiego. NAprawde spoko, mily sympatyczny facet. Zawsze zapytal jak tam mi idzie, czy instruktor ok i fajnei tlumaczyl na wykładach. Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*
|
|
EWELINA A "LODY" BYŁY?????BUHEHHEHEHE
|
|
hehe i tak nie wazne gdzie zrobisz kurs do egzaminu i tak podejdziesz conajmniej ze 3 razy jak nie wiecej
|
|
Ja na luzie za pierwszym razem zdałem. Jak się umie jeździc to za pierwszym się zda. Podlasie czy Mazowsze? Oto jest pytanie.... Moja odpowiedź---> Mazowsze
|
|
Mateja możesz dobrze jeździć, ale trafić na "trefnego" egzaminatora, który będzie specjalnie Cię prowadził w najgorsze miejsca w Łomży. Możesz dobrze jeździć, ale zrobić mały błąd i nie zdać.
|
|
Sorry ale temat jest bez sensu, i po cholere tego tyle zakładać, w setkach tematów polecaliśmy ośrodki szkolenia i styka !!! ul. Bernatowicza Mariusz Gruszfeld Najlepsze statystyki w Łomży.
|
|
zapisz się w obu będziesz miał większe szanse...
|
|
KtosTam nie ma czegoś takiego jak najgorsze części miasta. Jak już słusznie zauważono jak się umie jeździć to wszędzie przejedziesz w końcu chcesz być kierowcą nie? A co to znaczy być kierowcą? Jesteś odpowiedzialny za swoje życie, życie swoich pasażerów i innych przypadkowych ludzi - niekoniecznie kierowców, których będziesz spotykał po tym egzaminie każdego dnia na swojej drodze.
|
|
Chodziło mi o to że są miejsca, w których trudno się poruszać osobie która przystępuje do egzaminu - jest takich parę miejsc w Łomży. Znam ludzi którzy zdali na prawko za pierwszym razem i dużo gorzej jeżdżą od osób które np zdały za 3 razem ;-] więc tu nie ma żadnej zasady :) Zgodzę się z tym, że jak ktoś jeździ to ma większe szanse zdać za pierwszym razem.
|
|
Wbrew pozorom to nie jazda sprawia więcej trudności a brak znajomości jej zasad tzw. przepisów:) Bo skąd ktoś kto wykuł testy na pamięć ( a nie jest to trudne jak się ma w domu gotową płytkę) będzie wiedział jak zachować się w danej sytuacji na drodze?? Noga nie jeden raz zadrży:) Dla przyszłych kierowców: Warto zrozumieć to czego się człowiek uczy - będzie łatwiej, a wykładowca nauki jazdy - obojętnie z którego jest ośrodka z tego na Legionów czy na Piłduskiego - jest po to aby odpowiadać na nasze pytania i wątpliwości których każdy przyszły kierowca ma wiele. Pytac pytać i jeszcze raz pytać, a żadne skrzyżowanie nie będzie trudne do przejechania:) Powodzenia Peggy Sue
|
|
często egzaminowi towarzyszy stres ktory nie jest za dobrym doradca he :)
|
|
Dobry stres dodatkowo motywuje:)
|
|
polecam gruszfelda obok 1 lo !!!
|
|
z pewnascia temat prawa jazdy powtarzal sie w tym dziale a czemu poprostu niema na tym forum czegos w stylu FAQ (najczesciej zadawane pytania) temat faq bylby przyklejony (jesli Phorum posiada taka opcje) a wewnatrz znajdowaly sie tematy ktore sie czesto powtarzaly np. dotyczace prawa jazdy cos takiego nic niekosztuje, userzy latwiej znajduja potrzebne im informacje i nie zalewaja forum zbednnymi tematami
|
|
Orientuje sie moze ktos ile kosztuje kurs na KAT. C i w jakim osrodku mają najlepsze samochody na tą kategorie?? Pzdr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |