Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża to dziwne miasto nie uważacie ? |
Łomża to dziwne miasto nie uważacie ? może inaczej mieszkańcy Łomży są dziwni ,powiecie ze mi sie tylko tak wydaje ale naprawdę jak jestem w innym mieście to jakoś tam inaczej przyjemniej ,ludzie uśmiechnięci ,przyjaźni bardzo rozmowni tacy fajni a tu w Łomży tacy jacyś przemądrzali chciwi zadumani , jakoś nie odczuwam tutaj takiej prawdziwej wolności (może tylko ja tak mam :) każdy boi sie obciachu (a co to jest obciach ? jak jestem w Łomży na imprezce jak śpiewam karaoke to znajomi mówią przestań to wstyd ludzie na ciebie patrzą i słyszą to obciach ... a jak jestem w wawie to ludzie razem z tobą sie bawią atmosferka jest super każdy śpiewa i nikt z nikogo sie nie nie śmieje to takie naturalne ... ps. jeżeli obraziłem kogoś tym tekstem to przepraszam ja tez jestem mieszkańcem Łomży :) ...życzę więcej usmiechu na łomżyńskich ulicach i optymizmu wszystkiego dobrego :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża to dziwne miasto nie uważacie ? |
z tą wawą stolycą to lekka przesada.. ani się nie obejrzysz, jak będziesz mówił "u nas w Warszawie.."
|
|
Ludzie w Łomży są... różni - jak wszędzie. Jak się do nich uśmiechnąć, to zazwyczaj odwzajemniają uśmiech, a jak nań spojrzeć spod byka, bo się lewą nogą wstało, to oddadzą ci wzrok bazyliszka...:)
|
|
ja tak nie uważam
|
|
a ja tak uwazam
|
|
a Moim zdaniem Łomża to ciekawe miasto tylko my jako mieszkancy nie potrafimy tego docenic ludzie przyjezdzajacy z zewnatrz na nich te miasto robi wrazenie kierwcy wjezdzajacy od strony piatnicy do Łomży na cb-radiu bardzo sobie chwala piekna Łomże i jej malowniczy krajobraz polozony na górce :-)
|
|
Łomża jest dziwnie udziwniona, ale za to ją KOCHAM caps lock'iem. :)
|
|
mieszkałem 20 lat w Trójmieście.... i od 20 lat mieszkam w Łomży... jest tu specyficzny klimacik.... ale ogólnie jest ok... a ludzie z łomżyńskiego są najfajniejsi... poza Łomżą... atikoo
|
|
weźcie nie piszcie takich bzdurnych uogólnień ludzie są wszędzie tacy sami - w każdym mieście i kraju. to, że trafiasz na jakieś osoby konkretnie to rzecz przypadku. żeby powiedzieć ,że Łomżyniacy są dobrzy, źli czy jacykolwiek - osoba wypowiadająca te zdanie musiałaby znać KAŻDĄ osobą w Łomży. a takiej nie ma i nie będzie temat sie nadaje na drzwi do lasu - typowo akademicka dysputa bez rozwiązania
|
|
jak ci sie nie podoba to tu nie pisz musisz to wszystko tolerowac tak samo jak ja musze tolerowac biedronia hehehe
|
|
Łomża to piękne miasto, z tradycjami, zabytkami, terenami zieleni, wspaniałymi widokami...nie wiem dlaczego miałoby być dziwne... G a z e l a
|
|
zgadzam sie z Gazela rozumiem, o co ci chodzi, przemek, ale to nie kweastia miasta czy jej mieszkancow, wyjezdzasz gdzies, czujesz sie b. rozluzniony, nikt cie nie zna, nie powie, ze glupek, a jak powie, to cie nie boli wracasz do lomzy, trzyma cie klimat z wyjazdu, a ze masz dobrych znajomych, co dbaja o twoje dobre:o) imie, to cie sprowadzaja na ziemie nalezy mi sie 150 za wyjasnienie twojego problemu:)))) to ja bella:o)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |