niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża to dziwne miasto nie uważacie ?

Łomża to dziwne miasto nie uważacie ?
może inaczej mieszkańcy Łomży są dziwni ,powiecie ze mi sie tylko tak wydaje ale naprawdę jak jestem w innym mieście to jakoś tam inaczej przyjemniej ,ludzie uśmiechnięci ,przyjaźni bardzo rozmowni tacy fajni a tu w Łomży
tacy jacyś przemądrzali chciwi zadumani , jakoś nie odczuwam tutaj takiej prawdziwej wolności (może tylko ja tak mam :) każdy boi sie obciachu (a co to jest obciach ? jak jestem w Łomży na imprezce jak śpiewam karaoke to znajomi mówią przestań to wstyd ludzie na ciebie patrzą i słyszą to obciach ... a jak jestem w wawie to ludzie razem z tobą sie bawią atmosferka jest super każdy śpiewa i nikt z nikogo sie nie nie śmieje to takie naturalne ...
ps. jeżeli obraziłem kogoś tym tekstem to przepraszam ja tez jestem mieszkańcem Łomży :) ...życzę więcej usmiechu na łomżyńskich ulicach i optymizmu
wszystkiego dobrego :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża to dziwne miasto nie uważacie ?

z tą wawą stolycą to lekka przesada..
ani się nie obejrzysz, jak będziesz mówił "u nas w Warszawie.."

Ludzie w Łomży są... różni - jak wszędzie.
Jak się do nich uśmiechnąć, to zazwyczaj odwzajemniają uśmiech, a jak nań spojrzeć spod byka, bo się lewą nogą wstało, to oddadzą ci wzrok bazyliszka...:)

ja tak nie uważam

a ja tak uwazam

a Moim zdaniem Łomża to ciekawe miasto tylko my jako mieszkancy nie potrafimy tego docenic ludzie przyjezdzajacy z zewnatrz na nich te miasto robi wrazenie kierwcy wjezdzajacy od strony piatnicy do Łomży na cb-radiu bardzo sobie chwala piekna Łomże i jej malowniczy krajobraz polozony na górce :-)

Łomża jest dziwnie udziwniona, ale za to ją KOCHAM caps lock'iem. :)

mieszkałem 20 lat w Trójmieście.... i od 20 lat mieszkam w Łomży... jest tu specyficzny klimacik.... ale ogólnie jest ok... a ludzie z łomżyńskiego są najfajniejsi... poza Łomżą...

atikoo

weźcie nie piszcie takich bzdurnych uogólnień

ludzie są wszędzie tacy sami - w każdym mieście i kraju. to, że trafiasz na jakieś osoby konkretnie to rzecz przypadku.

żeby powiedzieć ,że Łomżyniacy są dobrzy, źli czy jacykolwiek - osoba wypowiadająca te zdanie musiałaby znać KAŻDĄ osobą w Łomży. a takiej nie ma i nie będzie

temat sie nadaje na drzwi do lasu - typowo akademicka dysputa bez rozwiązania

jak ci sie nie podoba to tu nie pisz
musisz to wszystko tolerowac tak samo jak ja musze tolerowac biedronia hehehe

Łomża to piękne miasto, z tradycjami, zabytkami, terenami zieleni, wspaniałymi widokami...nie wiem dlaczego miałoby być dziwne...

G a z e l a

zgadzam sie z Gazela

rozumiem, o co ci chodzi, przemek, ale to nie kweastia miasta czy jej mieszkancow,
wyjezdzasz gdzies, czujesz sie b. rozluzniony, nikt cie nie zna, nie powie, ze glupek, a jak powie, to cie nie boli
wracasz do lomzy, trzyma cie klimat z wyjazdu, a ze masz dobrych znajomych, co dbaja o twoje dobre:o) imie, to cie sprowadzaja na ziemie

nalezy mi sie 150 za wyjasnienie twojego problemu:))))

to ja bella:o)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org