środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
reklama:o)

http://www.dziennik.pl/Load.aspx?TabId=14&Acion=LoadF&lsnf=AS03-0012&mediaId=3677&articleId=34404

nie wiem, czy widzieliscie, co jest mozliwe, bo miewam spozniony zaplon, niestety;(

to ja bella:o)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: reklama:o)

dlaczego adres sie nie wyswietla?

moze tak?

www.dziennik.pl/Load.aspx?TabId=14&Acion=LoadF&lsnf=AS03-0012&mediaId=3677&articleId=34404

wow

kurde gdzie ten raj sie znajduje:D? ja chce tam mieszkac:P

http://www.dziennik.pl/Load.aspx?TabId=14&Acion=LoadF&lsnf=AS03-0012&mediaId=3677&articleId=34404

To że niby zdjęcia z Polski?????

tak, tak wyglada reklama naszego kraju dla cnn

zbyt cukierkowo

G a z e l a

Co wlasciwie Chcialas przez to przekazac, Droga Gazelko - czyzby to, iz rzeczywistosc insza jest??
O kurde! A mialem juz zamiar powracac ...:D.

Alez prosze juz zaraz nie brac mi tego za powaznie, a tylko tak z tym 'proverbial' juz przymruzeniem oka ...;). Dobra?

Pozdrawiam, wychu

Drogi Wychu jeśli zaopatrzysz się w różowe okulary i dla wzmocnienia efektu codziennie z rana zażyjesz jakiegoś rozweselacza...to spokojnie możesz wracać:))) Obrazy z tego filmu to nic w porównaniu z tym co ujrzysz:)
Pozdrawiam serdecznie...jeszcze przed spożyciem:)

G a z e l a

wychu
nie zapominaj o walizkach z piniedzmi
bez nich nie dostaniesz karty dostepu do tych widokow;o)

Oczywiscie, to byla tylko taka moja zartobliwa i trochu tywializujaca ta cala sprawe reakcja do tego nieco niemrawego 'attempt'/proby promocji naszego kraju.
Otoz bylem niedawno w Polsce i mam juz jakie takie rozeznanie jak ta rzeczywistosc przedstawia sie rzeczywiscie. Na pewno nie jest juz az tak rozowa jak w tej reklamie, ale nie jest tez az tak zle, jak to niektorzy maluja.
Widzialem na wlasne oczy ogromne postepy na kazdym kroku i to nimal w kazdej dziedzinie zycia (za wyjatkiem chyba tych drog - ach te drogi!!) - pomimo tego co poniektorzy, min. tu, na tym forum, staraja sie forsowac (pytanie - jakimi pobudkami oni sie kieruja?).
Oczywiscie, ze duuuzo jest tez jeszcze do zrobienia by osiagnac nawet taki sredni poziom krajow zachodniej Europy i by min. nadrobic skutki tych ostatnich kilkudziesieciu lat panoszenia sie tam pewnego ustroju.
Ale kim tu ja by kogos pouczac?

Pozdrawiam, wychu

http://www.youtube.com/watch?v=FRdLcqhpoQ8

Kolejna ;)

A czy moglby ktos napisac, gdzie znajduje sie ten palac na wodzie i ten drugi zamek?

Pałac na wodzie - Łazienki w Warszawie.
..a ten drugi zamek to pod Wałbrzychem - Książ. :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org