Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
reklama:o) |
http://www.dziennik.pl/Load.aspx?TabId=14&Acion=LoadF&lsnf=AS03-0012&mediaId=3677&articleId=34404 nie wiem, czy widzieliscie, co jest mozliwe, bo miewam spozniony zaplon, niestety;( to ja bella:o)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: reklama:o) |
dlaczego adres sie nie wyswietla? moze tak? www.dziennik.pl/Load.aspx?TabId=14&Acion=LoadF&lsnf=AS03-0012&mediaId=3677&articleId=34404 to ja bella:o)
|
|
wow
|
|
kurde gdzie ten raj sie znajduje:D? ja chce tam mieszkac:P
|
|
|
To że niby zdjęcia z Polski?????
|
|
tak, tak wyglada reklama naszego kraju dla cnn to ja bella:o)
|
|
zbyt cukierkowo G a z e l a
|
|
Co wlasciwie Chcialas przez to przekazac, Droga Gazelko - czyzby to, iz rzeczywistosc insza jest?? O kurde! A mialem juz zamiar powracac ...:D. Alez prosze juz zaraz nie brac mi tego za powaznie, a tylko tak z tym 'proverbial' juz przymruzeniem oka ...;). Dobra? Pozdrawiam, wychu
|
|
Drogi Wychu jeśli zaopatrzysz się w różowe okulary i dla wzmocnienia efektu codziennie z rana zażyjesz jakiegoś rozweselacza...to spokojnie możesz wracać:))) Obrazy z tego filmu to nic w porównaniu z tym co ujrzysz:) Pozdrawiam serdecznie...jeszcze przed spożyciem:) G a z e l a
|
|
wychu nie zapominaj o walizkach z piniedzmi bez nich nie dostaniesz karty dostepu do tych widokow;o) to ja bella:o)
|
|
Oczywiscie, to byla tylko taka moja zartobliwa i trochu tywializujaca ta cala sprawe reakcja do tego nieco niemrawego 'attempt'/proby promocji naszego kraju. Otoz bylem niedawno w Polsce i mam juz jakie takie rozeznanie jak ta rzeczywistosc przedstawia sie rzeczywiscie. Na pewno nie jest juz az tak rozowa jak w tej reklamie, ale nie jest tez az tak zle, jak to niektorzy maluja. Widzialem na wlasne oczy ogromne postepy na kazdym kroku i to nimal w kazdej dziedzinie zycia (za wyjatkiem chyba tych drog - ach te drogi!!) - pomimo tego co poniektorzy, min. tu, na tym forum, staraja sie forsowac (pytanie - jakimi pobudkami oni sie kieruja?). Oczywiscie, ze duuuzo jest tez jeszcze do zrobienia by osiagnac nawet taki sredni poziom krajow zachodniej Europy i by min. nadrobic skutki tych ostatnich kilkudziesieciu lat panoszenia sie tam pewnego ustroju. Ale kim tu ja by kogos pouczac? Pozdrawiam, wychu
|
|
|
A czy moglby ktos napisac, gdzie znajduje sie ten palac na wodzie i ten drugi zamek?
|
|
Pałac na wodzie - Łazienki w Warszawie. ..a ten drugi zamek to pod Wałbrzychem - Książ. :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |