środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
13-nastki dla VIP-ów

Szczęśliwe trzynastki
cz śr, 28 lutego 2007 19:50

Choć dla każdego z nas marzec jest trzecim miesiącem roku, dla urzędników to także 13 miesiąc roku ubiegłego. To właśnie w marcu zdecydowana większość pracowników budżetówki dostaje dwukrotnie pensje. „Trzynastki” biorą wszyscy, począwszy od prezydenta miasta, a na pracowniku jego biura prasowego kończąc. W budżecie Łomży na ten cel zapisano ponad 900 tys. zł.

I co wy na to?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 13-nastki dla VIP-ów

wow. super nowosc.

Trzynastki” biorą wszyscy, począwszy od prezydenta miasta, a na pracowniku jego biura prasowego kończąc. W budżecie Łomży na ten cel zapisano ponad 900 tys. zł.

Czytaj:
prezydent miasta dostanie 5000 zł.
pracownik jego biura prasowego 1000 zł.

kwoty sobie wymyśliłem więc proszę się nie podniecać !!!

naprwdę sensacyjna informacja o której trzeba pisać w gazetach lub zgłosić do telewizji

do pensji dolicza sie tzw dodatki i premie tylko za co

tyle biednych ludzi a tu takim jeba... burżujom walic kase w dupe. Złodzieje !!

właśnie jak to jest?są premie i 13 dla naszych władz a z czego?z naszych podatków!

Autor: adaśko (---.centertel.pl)
Data: 01-03-07 19:31

właśnie jak to jest?są premie i 13 dla naszych władz a z czego?z naszych podatków!A jakie są tego efekty??? Wszystko schodzi w Łomży na psy,blokowane są budowy,Pan Prezydent ,,wywalczył" ruch TIR-ów przez ulicę poznańską.Przykłady można mnożyć.Czy na to mają iść nasze podatki?????

mi też się ta trzynastka źle kojarzy. Przecież jest pechowa. Już dawno, wg mnie powinni nazwać to np. czternastką. No i dlaczego tak późno płacą? Czy nie uważacie, że pieniądze są potrzebne w karnawale? Teraz w poście to niech się pocałują :(( Ja bym nie wziął, trza honorowo !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org