Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
13-nastki dla VIP-ów |
Szczęśliwe trzynastki cz śr, 28 lutego 2007 19:50 Choć dla każdego z nas marzec jest trzecim miesiącem roku, dla urzędników to także 13 miesiąc roku ubiegłego. To właśnie w marcu zdecydowana większość pracowników budżetówki dostaje dwukrotnie pensje. „Trzynastki” biorą wszyscy, począwszy od prezydenta miasta, a na pracowniku jego biura prasowego kończąc. W budżecie Łomży na ten cel zapisano ponad 900 tys. zł. I co wy na to?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 13-nastki dla VIP-ów |
wow. super nowosc.
|
|
Trzynastki” biorą wszyscy, począwszy od prezydenta miasta, a na pracowniku jego biura prasowego kończąc. W budżecie Łomży na ten cel zapisano ponad 900 tys. zł. Czytaj: prezydent miasta dostanie 5000 zł. pracownik jego biura prasowego 1000 zł. kwoty sobie wymyśliłem więc proszę się nie podniecać !!! naprwdę sensacyjna informacja o której trzeba pisać w gazetach lub zgłosić do telewizji
|
|
do pensji dolicza sie tzw dodatki i premie tylko za co
|
|
tyle biednych ludzi a tu takim jeba... burżujom walic kase w dupe. Złodzieje !!
|
|
właśnie jak to jest?są premie i 13 dla naszych władz a z czego?z naszych podatków!
|
|
Autor: adaśko (---.centertel.pl) Data: 01-03-07 19:31 właśnie jak to jest?są premie i 13 dla naszych władz a z czego?z naszych podatków!A jakie są tego efekty??? Wszystko schodzi w Łomży na psy,blokowane są budowy,Pan Prezydent ,,wywalczył" ruch TIR-ów przez ulicę poznańską.Przykłady można mnożyć.Czy na to mają iść nasze podatki?????
|
|
mi też się ta trzynastka źle kojarzy. Przecież jest pechowa. Już dawno, wg mnie powinni nazwać to np. czternastką. No i dlaczego tak późno płacą? Czy nie uważacie, że pieniądze są potrzebne w karnawale? Teraz w poście to niech się pocałują :(( Ja bym nie wziął, trza honorowo ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |