niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rybno -wrażenia

Dobry pomysł, fajna górka, ale organizacja do du...
1. Wypożyczalnia- facio z petem w zębach dusi dymem tłum kolejkowiczów. Po odstaniu godzinki lub dwóch możemy się dowiedzieć, że nie ma takiego numeru buta. Przy zdawaniu sprzetu podobnie. Razem dwie , trzy godziny w plecy.
3. Parking - nie wiem o czym myślał człowiek rozstawiający samochody , że zablokował niektóre autka. Z przodu kamienie, z tyłu i boku samochody. Wątpliwa przyjemnośc czekać dodatkowych parę godzin, aż ktoś wróci ze stoku.
3. Wyciąg - niedziela godzina 11 ekipa przybiera się do naciągania liny górnego wyciągu. Na dolnym tłum ludzi czeka w kolejce. W końcu rusza górny. Wbrew pozorom kolejki nie maleją. 20-40 osób w kolejce, 2-3 na stoku. 1-2 minuty jazdy 20 minut w kolejkach. Wyciąg nie nadąża wciągać, narciarzy.
Około 12.30 ekipa znosi sprzęt do wyciągu dla dzieci i zaczyna równać im stok. Żenada.
4. Trasy - dużo lepiej niż w zeszłym roku, ale po co stoi tam ten ratrak. Po śniegu na masce silnika widać, że nie był odpalany od paru dni. A przecież nie wszystkie trasy zaznaczone na mapkach nadają się do zjazdów.
5. Muzyka - nie wiem jak innym , ale mi tego tu brakuje.

Podsumowując,
Dobrze, że mamy niedaleko taką atrakcję i można sobie poćwiczyć przed jazdą na większych stokach, ale w sprawach organizacyjnych jest jeszcze dużo do zrobienia. Może sprzedać ten ratrak, którym jak widać nikt nie potrafi jeździć i kupić nowe wydajniejsze wyciągi. Nie wiem jak innych, ale mnie w sobotę czy niedzielę nikt tam więcej nie zobaczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rybno -wrażenia

Ja dziś byłem i już jestem b zadowolony. Dużo ludzi ale w okolicy jedyna taka atrakcja . Polecam wszystkim!!!

Oj jeśli ludzie liczą tylko na zyski nie wróżę przyszłośći, nie widziałem ale z opisu Krab-a wynika, że jest to typowa nasza rodzinna "robota" :)

Krab napisał: "Muzyka - nie wiem jak innym , ale mi tego tu brakuje. "
- a mnie nie ........... i niech ręka boska broni właściciela przed takimi pomysłami.

Ponadto z wypozyczalni nie korzystam, parking utrzymany super, obsługa grzeczna , jest super. Komu się nie podoba niech jedzie do Gołdapi, za 2xtakie pieniądze, nastoi się 2xdłużej w kolejkach i 4 godziny w tą i z powrotem dołoży do niedzielnego wypoczynku.

Lobbujmy za to wszyscy, by władze Parku Krajobrazowego pozwoliły JDA na kolejne inwestycje.

....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....

Mimo wszystko to fajnie, że w końcu taki stok powstał. A organizacja miejmy nadzieję, że się poprawi. A jeśli ktoś nie chce czekać w kolejce do wypożyczalni to chętnie sprzedam swój sprzęt. Adres: siwyigi@wp.pl

http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786

Drożyzna jak **** !!!!!!!

jak zwykle nic nie pasuje ale coz juz taka natura nas Polakow tak a propo ile kosztuje wypozyczenie sprzetu?

Mnie i wielu moich znajomych martwi brak miejsca do poskakania... tzn jego nadmiar, lecz z niewiadomych przyczyn właściciel stacji niszczy za każdym razem hopki, w które ludzie wkładają dużo pracy i serca [:)] mimo tego, że są one umiejscowione zdala od głównych tras... Myślę, że inne podejście do tego typu spraw nagnało by ludzi lubiących coś wiecej niż zsuwanie się po stoku.

Maniek 88- drożyzna?
jeżeli uważasz ze te 20 zł za 3 godziny jazdy to dużo to znaczy ze kompletnie nie orientujesz się w cenach karnetów w innych podobnych miejscach,uwierz że są dużo droższe

....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....

W górach jest taniej, ale dolicz minimum 200 na przejazd jednej osoby.... a tu jest na miejscu, no i brak konkurencji.

________
Malachit

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org