Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rybno -wrażenia |
Dobry pomysł, fajna górka, ale organizacja do du... 1. Wypożyczalnia- facio z petem w zębach dusi dymem tłum kolejkowiczów. Po odstaniu godzinki lub dwóch możemy się dowiedzieć, że nie ma takiego numeru buta. Przy zdawaniu sprzetu podobnie. Razem dwie , trzy godziny w plecy. 3. Parking - nie wiem o czym myślał człowiek rozstawiający samochody , że zablokował niektóre autka. Z przodu kamienie, z tyłu i boku samochody. Wątpliwa przyjemnośc czekać dodatkowych parę godzin, aż ktoś wróci ze stoku. 3. Wyciąg - niedziela godzina 11 ekipa przybiera się do naciągania liny górnego wyciągu. Na dolnym tłum ludzi czeka w kolejce. W końcu rusza górny. Wbrew pozorom kolejki nie maleją. 20-40 osób w kolejce, 2-3 na stoku. 1-2 minuty jazdy 20 minut w kolejkach. Wyciąg nie nadąża wciągać, narciarzy. Około 12.30 ekipa znosi sprzęt do wyciągu dla dzieci i zaczyna równać im stok. Żenada. 4. Trasy - dużo lepiej niż w zeszłym roku, ale po co stoi tam ten ratrak. Po śniegu na masce silnika widać, że nie był odpalany od paru dni. A przecież nie wszystkie trasy zaznaczone na mapkach nadają się do zjazdów. 5. Muzyka - nie wiem jak innym , ale mi tego tu brakuje. Podsumowując, Dobrze, że mamy niedaleko taką atrakcję i można sobie poćwiczyć przed jazdą na większych stokach, ale w sprawach organizacyjnych jest jeszcze dużo do zrobienia. Może sprzedać ten ratrak, którym jak widać nikt nie potrafi jeździć i kupić nowe wydajniejsze wyciągi. Nie wiem jak innych, ale mnie w sobotę czy niedzielę nikt tam więcej nie zobaczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rybno -wrażenia |
Ja dziś byłem i już jestem b zadowolony. Dużo ludzi ale w okolicy jedyna taka atrakcja . Polecam wszystkim!!!
|
|
Oj jeśli ludzie liczą tylko na zyski nie wróżę przyszłośći, nie widziałem ale z opisu Krab-a wynika, że jest to typowa nasza rodzinna "robota" :)
|
|
Krab napisał: "Muzyka - nie wiem jak innym , ale mi tego tu brakuje. " - a mnie nie ........... i niech ręka boska broni właściciela przed takimi pomysłami. Ponadto z wypozyczalni nie korzystam, parking utrzymany super, obsługa grzeczna , jest super. Komu się nie podoba niech jedzie do Gołdapi, za 2xtakie pieniądze, nastoi się 2xdłużej w kolejkach i 4 godziny w tą i z powrotem dołoży do niedzielnego wypoczynku. Lobbujmy za to wszyscy, by władze Parku Krajobrazowego pozwoliły JDA na kolejne inwestycje. ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
Mimo wszystko to fajnie, że w końcu taki stok powstał. A organizacja miejmy nadzieję, że się poprawi. A jeśli ktoś nie chce czekać w kolejce do wypożyczalni to chętnie sprzedam swój sprzęt. Adres: siwyigi@wp.pl http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
Drożyzna jak **** !!!!!!!
|
|
jak zwykle nic nie pasuje ale coz juz taka natura nas Polakow tak a propo ile kosztuje wypozyczenie sprzetu?
|
|
Mnie i wielu moich znajomych martwi brak miejsca do poskakania... tzn jego nadmiar, lecz z niewiadomych przyczyn właściciel stacji niszczy za każdym razem hopki, w które ludzie wkładają dużo pracy i serca [:)] mimo tego, że są one umiejscowione zdala od głównych tras... Myślę, że inne podejście do tego typu spraw nagnało by ludzi lubiących coś wiecej niż zsuwanie się po stoku.
|
|
Maniek 88- drożyzna? jeżeli uważasz ze te 20 zł za 3 godziny jazdy to dużo to znaczy ze kompletnie nie orientujesz się w cenach karnetów w innych podobnych miejscach,uwierz że są dużo droższe ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
W górach jest taniej, ale dolicz minimum 200 na przejazd jednej osoby.... a tu jest na miejscu, no i brak konkurencji. ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |