Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyński Rap żyje! |
Przed chwilą dostałem od kolegi adres do stronki o jednym z łomżyńskich twórców. Może jest w naszym mieście więcej takich godnych uwagi ludzi? www.rymujacy-wariat.7u.pl Łomżyńscy Podrywacze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyński Rap żyje! |
Tu mam swe korzenie, więc reprezentuję biedę... hehehe
|
|
*** nie rap
|
|
prawie jak 50 cent :P
|
|
good **** ------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem. Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu. 1:0 dla Mnie
|
|
W Łomży jest paru mc nagrywających tylko poprostu o nich nie wiesz. ---> www.lomzarap.fora.pl <--- TUTAJ WSZYSTKO MASZ Składy itp.
|
|
zespól z poludnia, maja zajebiste kawałki www.konsensuspoludnie.fora.pl ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
W Łomży dużo jest składów i mc: KinT Dziku eslo skład RGW skład 5510 eRAPe Mateja Majeś ....itp. Tylko wiekszość o nich nie wie... na forum Łomzynskiego rapu mozna o tym wszystkim wyczytać www.lomzarap.fora.pl
|
|
jezu, przeciez to porazka, gosciu nawet rytmu nie trzyma :) ja rozumiem wszystko ale tego nie :) pozdrawiam autora i radze wiecej cwiczyc
|
|
szamac zgadzam sie w 100% koles musi jeszcze potrenowac bo to co q urwa usłyszałem to ni przypiął ni przyłatał ale pozdro dla tych co próbuja maverick
|
|
Furia jets najlepsze !!!!!! :D
|
|
stasieq łoszku ty polecasz nagrania frajerów a w podpisie masz HWDP i ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy" smieszny jestes powiem ci tylko tyle ze jeden z tych twoich konsensusow to Swiety - ktory zlozyl obfite na 10 swoich kolegów idz chlopcze na sniadeckiego lub konstytucji i ci chlopacy powiedza.Ten drugi gangster taki sam pewnie skoro mu nieprzeszkadza to i znim sie buja i nagrywa.Niech ci swiety opowie jak mu pluli na twarz jego ex koledzy buehehe.Wogule moje zdanie jest takie ze hwdp i te twoje podpisiki sa wlasnie oznaka tego ze jestes zwyklym zakomplexionym dzieckiem bo prawdziwi kozacy sie z tym nieobnosza i niepierdola policji tylko jej unikaja zas takie flinty z pod klatki z kapturem i jakims beznadziejnym tatuazem typu smok,chinskie znaczki,amstaff itp mysla ze sa ''kims'' lecz sie gruuuuubo myla... Rozgryzlem cie co mafio ty nasza hahaha
|
|
obfite zeznania zjadlem wyraz KONSENSUSY TO FRAJERY
|
|
a ja tam sle pozdro dla lozmynskich skladow rgw konsensus poludnie itp a koles ktory zrobil te strone to jakis lamus wiem bo to o mnie niestety chodzi w tej stronie ale mnie to wali co ktos o mnie mowi robie to co chce i wali mnie co inni o mnie mysla ale koles troche przegiol jak jest taki cwaniak i kozak to niech powie kim jest a nie... to wszyscy moze z niego sie posmiejemy -=ShAoLiN=-
|
|
....................................................................................... †††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† dobra teraz by nie stracic watku temat zaczne od poczatku kolo chyba troche przegioles jestes frajerem? czy spoko z ciebie koles to co robisz jest smieszne i zalosne wiec sle do ciebie teraz moja riposte jestes kozak bo lubisz innych krytykowac? powiedz kim jestes zamiast sie chowac jestes zalosny mam z ciebie tylko zgony o matko jestes chyba popier***ny... trudno twoje zdanie sie nie liczy jestes tylko pozerem wychowanym w dziczy twoje zachowanie odbiega daleko od normy jestes chory czy tylko przezorny robisz cos takiego by pokazac jaki jestes na sama mysl o tobie przechodza mnie dreszcze ciarki biegnace po calym moim ciele powinienes wiedziec dlaczego wystawili cie przyjaciele szkoda czasu na rozkmine o twoim zachowaniu bo jestes jak brud wychodzacy w praniu moze do ciebie dotrze przekaz tekstu tego srodkowym palcem pozdro dla ciebie kolego ....................................................................................... †††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† -=ShAoLiN=-
|
|
buehehe łoszku do mnie te jehowe rymy ? co do pozera to wyobraz sobie ze slucham rapu od '94 jeszcze przed pierwszym liroyem czyli juz 13 roczek leci obszczymurku
|
|
czy mamy bić już brawo?
|
|
anonimowy nie do ciebie tylko do autora owego tematu na forum tego calego smiesznego Autor: Podrywacze-Lomza (---.elomza.pl) bo to on to zaczal i zalazyl owo strone ale ja bede wiedzial kto to jeszcze sie tego dowiem a tak sie sklada ze ja tez nie jestem pierwszym lepszym lamusem bo tez slucham rapu ladnych pare latek mniej wiecej od '98 czy '97 i tez wiem ocb wiem co to za klimat i wiem kim jest ostry 2 pac itp wiec.... wiec sorry ale nie jestem zadnym obszczymurkiem a moje posty nie sa do ciebie tylko do owego pajaca M... -=ShAoLiN=-
|
|
łał! on wie kim jest tupak!
|
|
wow to ty znasz o.str ?? niesamowiet i 2 pac wow znasz jeszcze kogos masz pewnie ich kasety :D
|
|
co jeszcze? od razu winyle a nie kasety albo nie wiem teksty pismem klinowym i hieroglifami -=ShAoLiN=-
|
|
A ja również przedstawię swoje skromne zdanie, drodzy koledzy zdaje się, że piszecie coś o muzyce hip hop, niestety ja również miałem "przyjemność" posłuchać owych łomżyńskich tuzów. Nie chcę być złośliwy, ale to trochę tak jakby ktoś chciał iść na mecz Ligi Mistrzów i niestety w zamian trafił na mecz naszej okręgówki (wiem porównanie trywialne, ale trafne). To przecież nie ma z nią nic wspólnego, gdzie kreatywność raperów, ciekawe i w miarę rozbudowane aranżacje (jak na możliwości stylistyki hip hopowej). Nie piszcie o łomżyńskim hip hopie, to zjawisko raczej nie odbiega normą od polskiego hh jako całości, a niestety większych rodzimych wykonawców nie ma zielonego pojęcia z tym z czym się utożsamia. Podkreślam jeszcze raz - nie piszę tego złośliwie, ale nie lubię fuszerki i słabizny. A chcącym posłuchać dobrego polskiego hh (o dziwo taki jest!!) polecam chociażby produkcje "Metro". P.S. Dla poszukujących świetnego, tłustego hh polecam mało znanych w Polsce (chociaż ci co mają wiedzieć to wiedzą) raperów z Anglii - Jehst (biały koleś, ten jego akcent) oraz na przykład płytkę "Masquerades and Silhouettes" niejakiego Lewis'a Parkera.
|
|
shaolin 2paca i wutangow to i buce ze szczepankowa znaja wiec juz nic niemów lewisa parkera (niepamietam nazwy plyty) slyszalem ale niema powera w tych nutach http://youtube.com/watch?v=nquh329RUcM
|
|
Zależy co dla Ciebie (anonimowiec) znaczy moc, Lewis Parker to taki filozof (ciekawe teksty, głębokie), szczególnie na wspomnianej przeze mnie płycie, starszy materiał był bardziej ziomkowski, polecam jego nagranie "Crusades" - miażdzące. Skoro lubisz twardy uliczny hh (Kool G Rap) to musisz znać Percee P - nie słyszałem by ktoś miał taką siłę w głosie jak on (np. Exclusive feat. Jaylib). Niech żyje wypasiony hh.
|
|
wu-tang clan i co ? nie tylko oni rabia hh ale 2Pac to legenda i mistrz hh moim zdaniem Chamilionare robi cos pod jego styl jeszcze kolo zablysnie dobry bit i dobry tekst glos tez ma zaje****y czarni sa najlepsi w hh i nie ma o czym gadac chociaz kilku bialych tez niezle zablysnelo ale to nie to samo co gangsta rap pozdro -=ShAoLiN=-
|
|
a powiedz mi ile ty z tego "gangsta rapu" rozumiesz bo podejrzewam że słuchasz samych bitów i melodii a twoją ulubioną nutą jest Changes 2 paca, słuchasz typa i nie masz zielonego pojęcia o czym on nawija pewnie jak by ci jechał po rajtach to też byś się jarał tą muzyką west side rulezzzzzzzz :D:D:D:D:D
|
|
tomekk nie boj sie o to czy ja go rozumiem czy nie bo tak sie sklada ze rozumiem tylko nie wiem czy ty jazysz teksty tego kolesia a changes nie podoba mi sie najlepsze byly kawalki jak jeszcze zyl typu lil homies czy california love zreszta chyba nie wiesz ocb w tym co on nawijal i jakim byl czlowiekiem -=ShAoLiN=-
|
|
pfff. ShAoLiN=- może ty wiesz jakim on był człowiekiem?? Nikt tego niewie pozerze a california love to kazdy zna wiec nie masz sie czym podniecac.
|
|
|
Na forum wszyscy tak piszą że tyle lat już suchają itp. Wielcy hip-hopowcy, a jak w Łomży jakiś koncert ktoś przujedzie to 20 osób. Co to ma być?
|
|
BIG_NJ heh a wiesz co to jest biografia i filmy dokumentalne oraz wywiady? pfff.... i tylko nie pozerze ok? jak nie wiesz ocb to sie nie odzywaj lepiej hehe zreszta szkoda gadac pokoj -=ShAoLiN=-
|
|
a skąd wiesz o czym dokładnie nawijają?? ściągnąłeś tekst z netu?? daj spokuj na 100% znasz ich slang historie miejsa o ktorych nawijają.... połowa z tych pseudo raperów nie ma pojęcia oczym nawijają polskie składy a nie mówie już o USA
|
|
Fan 2 PAC dla mnie jestes pozer chcesz być taki ja oni typu Jay-Z 2 pac 50 cent ale nigdy to ci sie nie uda bo jestes biały, eheheh a moze w srodku czarny :D.
|
|
zastanówcie sie wszyscy co wy piszecie. Piszecie ze 2 pac to zajebisty rap jest.. hehe jak chcecie posłuchac dobrego rapu to polecam DELTRON 3030 , MASTA ACE, DEL THE FUNKY HOMOSAPIEN , JURASCIC 5 , CHALI 2NA posłuchajcie szczególnie CHALI 2NA zobaczycie co to jest dobry tekst hardcore bity i co to jest flow. I tylko mi nie piszcie ze 2 pac rządzi bo jest od ***** więcej składów , MC i Dj'ów lepszych o niebo od 2 paca. OBEJRZYJCIE sobie film SCRATCH i dopiero porozmawiajcie co to jest rap
|
|
Łomża ma duzo dobrych zespołów Hip-Hop'owych tylko nie kazdy o nich wie , minn: JANTAR SKŁAD RGW ............ Pomysłowo.
|
|
takie sklady co tu są to jedynie mozna sie z was posmiac jak w tych swoich nutach(mowicie) elo, srelo, jestem blokers i jeb%ac policje. Nikt was chyba nie kocha. I nic niewiecie o dobrej muzyce. zycie
|
|
...
|
|
"Byle kopciuch z osiedla robi z siebie proce, typ ma w dloni Reddsa, chce nawijac o koce. Cale ich zycie to fikcja, niebyt, gdyby nie farmazon, byliby niemi. (...) Pokolenie iPoda chce miec morde na billboardach, dzis ich pochowam na cmentarzu w Cropptown.(...)" Tyle w tym temacie.
|
|
http://biela.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDE1MjcuaHRtbA== Biela PPM
|
|
jantar sqad
|
|
no i jedyny który się wybił, dziku: http://www.myspace.com/dziku81
|
|
fajna jest piosenka kozaka i july , udała im się ta nuta
|
|
siemasz Anonimowiec bananowiec ehehe co jest lamusie nie ładnie wystawac kolegów z rewiru . no wiesz japa nie szklanka sie nie zbije ale pamietaj, klawiatura nie grzyby po deszczu nie wyrosna siedzisz na tym forum i pierdolisz ludziom farmazony. takze wiesz orient ehe
|
|
to cie beda w morde ruchac ANONIMOWIEC hehehe pokay jape
|
|
pzdr. dla kumatych łomżyńskich składów. A dla lamusów pogarda którzy umieja tylko pierdolic przy monitorze *** im do ryja z urzędu ciach
|
|
w Łomży jest wiele MC: Dziku Tłoku Kozak Misiek Majeś Lil'Fab Silver Smugar ESLO skład RGW skład
|
|
pozdrawiam lomzynski rap ten ktory sie nadaje........ SPRAWDZ C2S na youtube. to moj kolezka co niedaleko mieszka........pokoj
|
|
ten tekst szaolina to troche na zbuntowanego malolata zalatuje. przekaz tego tekstu? gdzie tam kurde jest przekaz chlopaku co w nim bylo dobrego? to takie barachlo na kolanie w 10 minut napisane dobrze ze cos sie dzieje i chociaz nie ma kasy i mozliwosci w lomzy to niektorzy potrafia nadrobic to talentem.... ale widac ze niestety nie wszyscy.... jak ten dziadek z blokersow: WIESZ CZYM SIE ROZNI AMATOR OD ZAWODOWCA? jeden to lubi a drugi to umie heee
|
|
shaolin czy ciebie nazywaja przypadkiem "K****T ??
|
|
ta ;D
|
|
tloku kozak misiek hehehehehehe trzymajta mnie w pietnastu bo w dziesieciu nie data rady hehe
|
|
jezeli szaolin to ka**ut , to ***** szacunek dla ciebie hahahhaha ja p*erdole czlowieku ty sie ogarnij cale miasto z ciebie kona , slyszalem twoje opowiesci chlopakow z olsztyna haha typu : ka**ut wchodzi do klubu to ochroniarze od razu na wejsciu ka**ut tylko dymow nie rob ziomek hahahahaha , ogarnij sieeeeeeeeeee !!
|
|
ciuszki http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9297142
|
|
odkad sie wydallo ze szaolin to smieszny fantastyczny k***ut to cisza na forum hahaha
|
|
przeczytasz cos na forach a potem powtarzasz to samo... rapu nie gra sie na piknikach - to co do niektorych... ciesze sie ze chlopaki probuja ale ludzie DAJCIE TEMU JAKIS POZIOM!!!!!!!!! w lomzy jest wielu ludzi co robi to tak jak BYC POWINNO - FLOW, SWOJ STYL I K...A U M I E J E T N O S C I... ...wiec NAWIJAJCIE a nie KLEPCIE aby KLEPAC
|
|
czytaj to co napisal anonimowiec... najwiecej krzyczal a stal sie jednym z tych co nimi gardzil........................... KONSENSUS - KONFIDENTUS
|
|
LOMZA MOJE MIASTO kim ty ***** jestes pajacu hahaha łyka jak pelikan wkrety tepy typ hahah *** ci w odbyt kondonie
|
|
buuuuuuuuuuuuuuu jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
rapu capu
|
|
http://www.sendspace.pl/file/365fb1db89a099063db42c5 tu dostalem link od jakiegos goscia. z tego co slysze to takie flou nie najgorsze to ktory lepszy waszym zdaniem ten co podal jakiego rymujacego wariata czy ten co ja wam link dalem ?
|
|
Ogłaszam walkę na beefy! haa Pomysłowo.
|
|
jeszcze z Łomży MC jest dobry Szczubeł:))
|
|
ja to wczoraj dostalem ale powiem wam szczerze pierwszy raz takie cos slyszalem i nawet mi sie podoba ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |