czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyński Rap żyje!

Przed chwilą dostałem od kolegi adres do stronki o jednym z łomżyńskich twórców. Może jest w naszym mieście więcej takich godnych uwagi ludzi?

www.rymujacy-wariat.7u.pl

Łomżyńscy Podrywacze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyński Rap żyje!

Tu mam swe korzenie, więc reprezentuję biedę...

hehehe

*** nie rap

prawie jak 50 cent :P

good ****

-------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem.
Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu.
1:0 dla Mnie

W Łomży jest paru mc nagrywających tylko poprostu o nich nie wiesz.
---> www.lomzarap.fora.pl <--- TUTAJ WSZYSTKO MASZ Składy itp.

zespól z poludnia, maja zajebiste kawałki

www.konsensuspoludnie.fora.pl

,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"

W Łomży dużo jest składów i mc:
KinT
Dziku
eslo skład
RGW skład
5510
eRAPe
Mateja
Majeś
....itp.
Tylko wiekszość o nich nie wie...
na forum Łomzynskiego rapu mozna o tym wszystkim wyczytać
www.lomzarap.fora.pl

jezu, przeciez to porazka, gosciu nawet rytmu nie trzyma :)
ja rozumiem wszystko ale tego nie :)
pozdrawiam autora i radze wiecej cwiczyc

szamac zgadzam sie w 100% koles musi jeszcze potrenowac bo to co q urwa usłyszałem to ni przypiął ni przyłatał ale pozdro dla tych co próbuja

maverick

Furia jets najlepsze !!!!!! :D

stasieq łoszku ty polecasz nagrania frajerów a w podpisie masz HWDP i ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
smieszny jestes powiem ci tylko tyle ze jeden z tych twoich konsensusow to Swiety - ktory zlozyl obfite na 10 swoich kolegów idz chlopcze na sniadeckiego lub konstytucji i ci chlopacy powiedza.Ten drugi gangster taki sam pewnie skoro mu nieprzeszkadza to i znim sie buja i nagrywa.Niech ci swiety opowie jak mu pluli na twarz jego ex koledzy buehehe.Wogule moje zdanie jest takie ze hwdp i te twoje podpisiki sa wlasnie oznaka tego ze jestes zwyklym zakomplexionym dzieckiem bo prawdziwi kozacy sie z tym nieobnosza i niepierdola policji tylko jej unikaja zas takie flinty z pod klatki z kapturem i jakims beznadziejnym tatuazem typu smok,chinskie znaczki,amstaff itp mysla ze sa ''kims'' lecz sie gruuuuubo myla...
Rozgryzlem cie co mafio ty nasza hahaha

obfite zeznania zjadlem wyraz
KONSENSUSY TO FRAJERY

a ja tam sle pozdro dla lozmynskich skladow rgw konsensus poludnie itp a koles ktory zrobil te strone to jakis lamus wiem bo to o mnie niestety chodzi w tej stronie ale mnie to wali co ktos o mnie mowi robie to co chce i wali mnie co inni o mnie mysla ale koles troche przegiol jak jest taki cwaniak i kozak to niech powie kim jest a nie... to wszyscy moze z niego sie posmiejemy

-=ShAoLiN=-

.......................................................................................
††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
dobra teraz by nie stracic watku
temat zaczne od poczatku
kolo chyba troche przegioles
jestes frajerem? czy spoko z ciebie koles
to co robisz jest smieszne i zalosne
wiec sle do ciebie teraz moja riposte
jestes kozak bo lubisz innych krytykowac?
powiedz kim jestes zamiast sie chowac
jestes zalosny mam z ciebie tylko zgony
o matko jestes chyba popier***ny...
trudno twoje zdanie sie nie liczy
jestes tylko pozerem wychowanym w dziczy
twoje zachowanie odbiega daleko od normy
jestes chory czy tylko przezorny
robisz cos takiego by pokazac jaki jestes
na sama mysl o tobie przechodza mnie dreszcze
ciarki biegnace po calym moim ciele
powinienes wiedziec dlaczego wystawili cie przyjaciele
szkoda czasu na rozkmine o twoim zachowaniu
bo jestes jak brud wychodzacy w praniu
moze do ciebie dotrze przekaz tekstu tego
srodkowym palcem pozdro dla ciebie kolego
.......................................................................................
††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

-=ShAoLiN=-

buehehe łoszku do mnie te jehowe rymy ? co do pozera to wyobraz sobie ze slucham rapu od '94 jeszcze przed pierwszym liroyem czyli juz 13 roczek leci obszczymurku

czy mamy bić już brawo?

anonimowy nie do ciebie tylko do autora owego tematu na forum tego calego smiesznego Autor: Podrywacze-Lomza (---.elomza.pl) bo to on to zaczal i zalazyl owo strone ale ja bede wiedzial kto to jeszcze sie tego dowiem a tak sie sklada ze ja tez nie jestem pierwszym lepszym lamusem bo tez slucham rapu ladnych pare latek mniej wiecej od '98 czy '97 i tez wiem ocb wiem co to za klimat i wiem kim jest ostry 2 pac itp wiec.... wiec sorry ale nie jestem zadnym obszczymurkiem a moje posty nie sa do ciebie tylko do owego pajaca M...

-=ShAoLiN=-

łał! on wie kim jest tupak!

wow to ty znasz o.str ?? niesamowiet i 2 pac wow znasz jeszcze kogos masz pewnie ich kasety :D

co jeszcze? od razu winyle a nie kasety albo nie wiem teksty pismem klinowym i hieroglifami

-=ShAoLiN=-

A ja również przedstawię swoje skromne zdanie, drodzy koledzy zdaje się, że piszecie coś o muzyce hip hop, niestety ja również miałem "przyjemność" posłuchać owych łomżyńskich tuzów. Nie chcę być złośliwy, ale to trochę tak jakby ktoś chciał iść na mecz Ligi Mistrzów i niestety w zamian trafił na mecz naszej okręgówki (wiem porównanie trywialne, ale trafne). To przecież nie ma z nią nic wspólnego, gdzie kreatywność raperów, ciekawe i w miarę rozbudowane aranżacje (jak na możliwości stylistyki hip hopowej). Nie piszcie o łomżyńskim hip hopie, to zjawisko raczej nie odbiega normą od polskiego hh jako całości, a niestety większych rodzimych wykonawców nie ma zielonego pojęcia z tym z czym się utożsamia. Podkreślam jeszcze raz - nie piszę tego złośliwie, ale nie lubię fuszerki i słabizny. A chcącym posłuchać dobrego polskiego hh (o dziwo taki jest!!) polecam chociażby produkcje "Metro".

P.S. Dla poszukujących świetnego, tłustego hh polecam mało znanych w Polsce (chociaż ci co mają wiedzieć to wiedzą) raperów z Anglii - Jehst (biały koleś, ten jego akcent) oraz na przykład płytkę "Masquerades and Silhouettes" niejakiego Lewis'a Parkera.

shaolin 2paca i wutangow to i buce ze szczepankowa znaja wiec juz nic niemów

lewisa parkera (niepamietam nazwy plyty) slyszalem ale niema powera w tych nutach

http://youtube.com/watch?v=nquh329RUcM

Zależy co dla Ciebie (anonimowiec) znaczy moc, Lewis Parker to taki filozof (ciekawe teksty, głębokie), szczególnie na wspomnianej przeze mnie płycie, starszy materiał był bardziej ziomkowski, polecam jego nagranie "Crusades" - miażdzące. Skoro lubisz twardy uliczny hh (Kool G Rap) to musisz znać Percee P - nie słyszałem by ktoś miał taką siłę w głosie jak on (np. Exclusive feat. Jaylib).

Niech żyje wypasiony hh.

wu-tang clan i co ? nie tylko oni rabia hh ale 2Pac to legenda i mistrz hh moim zdaniem Chamilionare robi cos pod jego styl jeszcze kolo zablysnie dobry bit i dobry tekst glos tez ma zaje****y czarni sa najlepsi w hh i nie ma o czym gadac chociaz kilku bialych tez niezle zablysnelo ale to nie to samo co gangsta rap pozdro

-=ShAoLiN=-

a powiedz mi ile ty z tego "gangsta rapu" rozumiesz bo podejrzewam że słuchasz samych bitów i melodii a twoją ulubioną nutą jest Changes 2 paca, słuchasz typa i nie masz zielonego pojęcia o czym on nawija pewnie jak by ci jechał po rajtach to też byś się jarał tą muzyką

west side rulezzzzzzzz :D:D:D:D:D

tomekk nie boj sie o to czy ja go rozumiem czy nie bo tak sie sklada ze rozumiem tylko nie wiem czy ty jazysz teksty tego kolesia a changes nie podoba mi sie najlepsze byly kawalki jak jeszcze zyl typu lil homies czy california love zreszta chyba nie wiesz ocb w tym co on nawijal i jakim byl czlowiekiem

-=ShAoLiN=-

pfff. ShAoLiN=- może ty wiesz jakim on był człowiekiem?? Nikt tego niewie pozerze a california love to kazdy zna wiec nie masz sie czym podniecac.

http://youtube.com/watch?v=JWQSpn2tkzo

Te ziomki są wporzo i w ogóle ELO! hahahahahah

Na forum wszyscy tak piszą że tyle lat już suchają itp. Wielcy hip-hopowcy, a jak w Łomży jakiś koncert ktoś przujedzie to 20 osób. Co to ma być?

BIG_NJ heh a wiesz co to jest biografia i filmy dokumentalne oraz wywiady? pfff.... i tylko nie pozerze ok? jak nie wiesz ocb to sie nie odzywaj lepiej hehe zreszta szkoda gadac pokoj

-=ShAoLiN=-

a skąd wiesz o czym dokładnie nawijają?? ściągnąłeś tekst z netu?? daj spokuj na 100% znasz ich slang historie miejsa o ktorych nawijają....

połowa z tych pseudo raperów nie ma pojęcia oczym nawijają polskie składy a nie mówie już o USA

Fan 2 PAC dla mnie jestes pozer chcesz być taki ja oni typu Jay-Z 2 pac 50 cent ale nigdy to ci sie nie uda bo jestes biały, eheheh a moze w srodku czarny :D.

zastanówcie sie wszyscy co wy piszecie. Piszecie ze 2 pac to zajebisty rap jest.. hehe jak chcecie posłuchac dobrego rapu to polecam DELTRON 3030 , MASTA ACE, DEL THE FUNKY HOMOSAPIEN , JURASCIC 5 , CHALI 2NA posłuchajcie szczególnie CHALI 2NA zobaczycie co to jest dobry tekst hardcore bity i co to jest flow. I tylko mi nie piszcie ze 2 pac rządzi bo jest od ***** więcej składów , MC i Dj'ów lepszych o niebo od 2 paca. OBEJRZYJCIE sobie film SCRATCH i dopiero porozmawiajcie co to jest rap

Łomża ma duzo dobrych zespołów Hip-Hop'owych tylko nie kazdy o nich wie , minn:
JANTAR SKŁAD
RGW
............

Pomysłowo.

takie sklady co tu są to jedynie mozna sie z was posmiac jak w tych swoich nutach(mowicie) elo, srelo, jestem blokers i jeb%ac policje. Nikt was chyba nie kocha. I nic niewiecie o dobrej muzyce.

zycie

...

"Byle kopciuch z osiedla robi z siebie proce,
typ ma w dloni Reddsa, chce nawijac o koce.
Cale ich zycie to fikcja, niebyt,
gdyby nie farmazon, byliby niemi. (...)

Pokolenie iPoda chce miec morde na billboardach,
dzis ich pochowam na cmentarzu w Cropptown.(...)"

Tyle w tym temacie.

http://biela.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDE1MjcuaHRtbA==

Biela PPM

jantar sqad

no i jedyny który się wybił, dziku:
http://www.myspace.com/dziku81

fajna jest piosenka kozaka i july , udała im się ta nuta

siemasz Anonimowiec bananowiec ehehe co jest lamusie nie ładnie wystawac kolegów z rewiru . no wiesz japa nie szklanka sie nie zbije ale pamietaj, klawiatura nie grzyby po deszczu nie wyrosna siedzisz na tym forum i pierdolisz ludziom farmazony. takze wiesz orient ehe

to cie beda w morde ruchac ANONIMOWIEC hehehe pokay jape

pzdr. dla kumatych łomżyńskich składów. A dla lamusów pogarda którzy umieja tylko pierdolic przy monitorze *** im do ryja z urzędu ciach

w Łomży jest wiele MC:

Dziku
Tłoku
Kozak
Misiek
Majeś
Lil'Fab
Silver
Smugar
ESLO skład
RGW skład

pozdrawiam lomzynski rap ten ktory sie nadaje........ SPRAWDZ C2S na youtube. to moj kolezka co niedaleko mieszka........pokoj

ten tekst szaolina to troche na zbuntowanego malolata zalatuje. przekaz tego tekstu? gdzie tam kurde jest przekaz chlopaku co w nim bylo dobrego? to takie barachlo na kolanie w 10 minut napisane dobrze ze cos sie dzieje i chociaz nie ma kasy i mozliwosci w lomzy to niektorzy potrafia nadrobic to talentem.... ale widac ze niestety nie wszyscy.... jak ten dziadek z blokersow: WIESZ CZYM SIE ROZNI AMATOR OD ZAWODOWCA? jeden to lubi a drugi to umie heee

shaolin czy ciebie nazywaja przypadkiem "K****T ??

ta ;D

tloku kozak misiek hehehehehehe trzymajta mnie w pietnastu bo w dziesieciu nie data rady hehe

jezeli szaolin to ka**ut , to ***** szacunek dla ciebie hahahhaha ja p*erdole czlowieku ty sie ogarnij cale miasto z ciebie kona , slyszalem twoje opowiesci chlopakow z olsztyna haha typu : ka**ut wchodzi do klubu to ochroniarze od razu na wejsciu ka**ut tylko dymow nie rob ziomek hahahahaha , ogarnij sieeeeeeeeeee !!

ciuszki
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9297142

odkad sie wydallo ze szaolin to smieszny fantastyczny k***ut to cisza na forum hahaha

przeczytasz cos na forach a potem powtarzasz to samo... rapu nie gra sie na piknikach - to co do niektorych... ciesze sie ze chlopaki probuja ale ludzie DAJCIE TEMU JAKIS POZIOM!!!!!!!!! w lomzy jest wielu ludzi co robi to tak jak BYC POWINNO - FLOW, SWOJ STYL I K...A U M I E J E T N O S C I...

...wiec NAWIJAJCIE a nie KLEPCIE aby KLEPAC

czytaj to co napisal anonimowiec... najwiecej krzyczal a stal sie jednym z tych co nimi gardzil...........................

KONSENSUS - KONFIDENTUS

LOMZA MOJE MIASTO kim ty ***** jestes pajacu hahaha łyka jak pelikan wkrety tepy typ hahah *** ci w odbyt kondonie

buuuuuuuuuuuuuuu

jedyny prawdziwy jasio :}

rapu capu

http://www.sendspace.pl/file/365fb1db89a099063db42c5

tu dostalem link od jakiegos goscia. z tego co slysze to takie flou nie najgorsze to ktory lepszy waszym zdaniem ten co podal jakiego rymujacego wariata czy ten co ja wam link dalem ?

Ogłaszam walkę na beefy! haa

Pomysłowo.

jeszcze z Łomży MC jest dobry Szczubeł:))

ja to wczoraj dostalem ale powiem wam szczerze pierwszy raz takie cos slyszalem i nawet mi sie podoba ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org