niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
[INWESTYCJE] Nowości w 2007

Jakie inwestycje są planowane na 2007 rok? Jeśli ktoś jest poinformowany, to proszę o pisanie...

Otwarty zostanie stadion (nareszcie), Kaufland i coś jeszcze?

A jakie budowy są planowane?

Podlasie czy Mazowsze?
Oto jest pytanie....
Moja odpowiedź---> Mazowsze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: [INWESTYCJE] Nowości w 2007

Mateja moze i jest cos planowane ale po co planowac jak i tak tego nie zbudują :(

Budują nam stadion :D Ciekawe tylko kto będzie na nim grał...

Moze ty Biernaczento byś zagrał

jacek111 moze ty zagrasz??

ja bym zagrał, lecz nie wpuszcza mnie na boisko, by trawy nie podeptac ;))

Ewentualnie i ja mogę spróbować swoich sił w drugiej lidze .

przeciez bylo juz oswiadczenie prezydenta co w tym roku miasto zrobi jakie inwestycje, na www.lomza.pl gdzie to jest

lepiej nie planować bo jak jeden planował piardnąć to się posrał...

mój świat - moja muzyka

ja mogę pograć w kosza, ale musieliby chopaki zabetonować tą zieloniutką trawę wprost z Holandii.

MoJe ŻyCie To MentoR.

dobrze, że planów 4-letnich nie robią ku budowie Pięknej Łomżyńskiej Republiki Emerytów i Rencistów oraz Młodzieży PRZEDmaturalnej (PŁREiRoPr).
Łomża powinna kłaść kasę na szkołę przy poznańskiej, może coś ala olsztyn by powstało z biegiem lat?? już teraz prowadzą oni wymianę studentów, jakby były odpowiednie warunki to mogła by wzrosnąć liczba osób które wydawały by u nas pieniążki, a jak jeszcze szkoła wyrobiłaby jakąś renomę to i firemki by powstawały bo miałyby wykfalifikowaną kadrę pracowniczą. Wiadomo, że to nie kwestia dni, ale może już warto zacząć??

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

degrag popieram Cię całym sercem. Szkoła wyższa z prawdziwego zdarzenia to według mnie najważniejsza inwestycja w którą warto wsadzić pieniądze.

Przede wszystkim: budowa zespołu terenowych obiektów sportowo – rekreacyjnych na strzelnicy na osiedlu Konstytucji 3-go Maja; dokończenie budowy budynku komunalnego; budowa nadnarwiańskiego ciągu komunikacyjnego ze ścieżką rowerową na Grobli Jednaczewskiej, w tym budowa mostu na rzeczce Łomżyczka no i oczywiści drugi etap modernizacji stadionu. Więcej, jak już ktoś wspomniał, jest na stronie Urzędu Miejskiego.
Co zaś się tyczy PWSIiP, to podobno na rozwój jakieś środki udało się jej pozyskać z funduszy unijnych, ale nie jestem dokładnie tego pewien.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org