Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
[INWESTYCJE] Nowości w 2007 |
Jakie inwestycje są planowane na 2007 rok? Jeśli ktoś jest poinformowany, to proszę o pisanie... Otwarty zostanie stadion (nareszcie), Kaufland i coś jeszcze? A jakie budowy są planowane? Podlasie czy Mazowsze? Oto jest pytanie.... Moja odpowiedź---> Mazowsze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: [INWESTYCJE] Nowości w 2007 |
Mateja moze i jest cos planowane ale po co planowac jak i tak tego nie zbudują :(
|
|
Budują nam stadion :D Ciekawe tylko kto będzie na nim grał...
|
|
Moze ty Biernaczento byś zagrał
|
|
jacek111 moze ty zagrasz??
|
|
ja bym zagrał, lecz nie wpuszcza mnie na boisko, by trawy nie podeptac ;))
|
|
Ewentualnie i ja mogę spróbować swoich sił w drugiej lidze .
|
|
przeciez bylo juz oswiadczenie prezydenta co w tym roku miasto zrobi jakie inwestycje, na www.lomza.pl gdzie to jest
|
|
lepiej nie planować bo jak jeden planował piardnąć to się posrał... mój świat - moja muzyka
|
|
ja mogę pograć w kosza, ale musieliby chopaki zabetonować tą zieloniutką trawę wprost z Holandii. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
dobrze, że planów 4-letnich nie robią ku budowie Pięknej Łomżyńskiej Republiki Emerytów i Rencistów oraz Młodzieży PRZEDmaturalnej (PŁREiRoPr). Łomża powinna kłaść kasę na szkołę przy poznańskiej, może coś ala olsztyn by powstało z biegiem lat?? już teraz prowadzą oni wymianę studentów, jakby były odpowiednie warunki to mogła by wzrosnąć liczba osób które wydawały by u nas pieniążki, a jak jeszcze szkoła wyrobiłaby jakąś renomę to i firemki by powstawały bo miałyby wykfalifikowaną kadrę pracowniczą. Wiadomo, że to nie kwestia dni, ale może już warto zacząć?? ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
degrag popieram Cię całym sercem. Szkoła wyższa z prawdziwego zdarzenia to według mnie najważniejsza inwestycja w którą warto wsadzić pieniądze.
|
|
Przede wszystkim: budowa zespołu terenowych obiektów sportowo – rekreacyjnych na strzelnicy na osiedlu Konstytucji 3-go Maja; dokończenie budowy budynku komunalnego; budowa nadnarwiańskiego ciągu komunikacyjnego ze ścieżką rowerową na Grobli Jednaczewskiej, w tym budowa mostu na rzeczce Łomżyczka no i oczywiści drugi etap modernizacji stadionu. Więcej, jak już ktoś wspomniał, jest na stronie Urzędu Miejskiego. Co zaś się tyczy PWSIiP, to podobno na rozwój jakieś środki udało się jej pozyskać z funduszy unijnych, ale nie jestem dokładnie tego pewien. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |