czwartek, 21 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Meble na wymiar Warszawa

Macie w Warszawie albo w okolicach jakiegoś wykonawcę, który jest w stanie zaproponować meble do kuchni pod wymiar. Nie mam zbyt dużej kuchni u siebie i szukam takiej opcji, dzięki której meble będą wykonane, tak że maksymalnie uda się tą przestrzeń tam wykorzystać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Meble na wymiar Warszawa

Tamci są drodzy. Weź Zielińskiego z Kupisk Starych i Ci to zrobi dobrze i w dobrej cenie. Mnie robił i jestem hepi.

Lokalni patrioci, prawdziwi polacy ....

Sprawdź ceny, potem pisz.
Żywność, mieszkania, wynajem - zgoda.

Sprawdź tu : Forpłyt - mają kilka oddziałów - Praga, Piaseczno, i inne.

Sam projektujesz, wybierasz płytę, okleinę i itp.

A jak Ci się nie chce, podjedź - pomogą, zaprojektują, terminy od dwóch tygodni
wzwyż. Ceny - taniej niż w łomżyńskiej Okleinie.

Sprawdzone ale to nie reklama, jest masa wykonawców - co najmniej kilkudziesięciu.

Wal link z innego adresu . Śmierdzi mi tu reklamą .

Dzwoń śmiało poradzimy 502403301

...

W Warszawie jest między innymi firma Luvio, która zajmuje się produkcja mebli na wymiar. Ogólnie na ich stronie www.LUVIOmeble.pl są także inspiracje jeśli chodzi o to co wykonują. Meble pod konkretne potrzeby zarówno kuchnie jak i meble do innych pomieszczeń.

Mam same dobre wrażenia o Forpłycie
.

Moim zdaniem zakupy w sklepach internetowych to ogromna wygoda i spora oszczędność czasu. Wszystkie nowe meble i wyposażenie, w tym np. krzesła do jadalni tapicerowane zamówiłem w polecanym mi sklepie internetowym MebleTkaniny.

Online na Luvio Meble (https://www.luviomeble.pl/) - tu widziałam ostatnio reklamę mebli do łazienki, ale nie pamiętam, czy były na wymiar. Zobacz sobie w ogole z jakich materiałów meble są wykonywane, ile się czeka na ich montaż i tak dalej. A przede wszystkim na ceny, bo te są naprawdę bardzo różne. 

Zdecydowałem się skorzystać z oferty salonu Adell, który wykonała dla mnie meble na wymiar Katowice w naprawdę atrakcyjnej cenie. Wszystko wykonali zgodnie z tym co chciałem, bez najmniejszych problemów i opoznien.

Firma Baluss https://baluss.pl/uchwyty-do-szkla specjalizuje się w dostarczaniu wysokiej jakości elementów do balustrad i uchwytów do szkła. Ich oferta obejmuje szeroki wybór produktów, w tym uchwyty do szkła, rotule, balustrady całoszklane, daszki szklane, oraz różnorodne akcesoria. Produkty dostępne są w różnych wariantach, w tym ze stali nierdzewnej i odlewy cynkowe ZAMAK. Firma kładzie nacisk na dostosowywanie oferty do indywidualnych potrzeb klientów, oferując rozwiązania na wymiar. Więcej informacji na Baluss.

Teraz Kler oferuje kuchnie na wymiar. Nie są to gotowe moduły, ale unikalne projekty dopasowane do stylu życia i upodobań. Projektanci Kler dbają o każdy detal, aby kuchnia była funkcjonalna i estetyczna. Więcej o tym można poczytać tutaj https://www.kler.eu/pl/kler-kitchen

Moja siostra kuchnię projektowała w Ikea i tam wszystko kupowała i oni montowali. Szczegółów nie znam, ale można to sprawdzić na stronie Ikea. Wiem jedno, wygląda bardzo fajnie i jest funkcjonalna a cenowo wyszło znacznie taniej niż w przypadku firm meblowych. Polecam też poczytać w necie o nowych trendach i technikach na portalach typu ultima-thule.pl

Sprawdźcie sobie stronę https://www.villaproject.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy Villa Project, która zajmuje się projektowaniem, produkcją oraz montażem mebli na wymiar w Poznaniu. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org