Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Meble na wymiar Warszawa |
Macie w Warszawie albo w okolicach jakiegoś wykonawcę, który jest w stanie zaproponować meble do kuchni pod wymiar. Nie mam zbyt dużej kuchni u siebie i szukam takiej opcji, dzięki której meble będą wykonane, tak że maksymalnie uda się tą przestrzeń tam wykorzystać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Meble na wymiar Warszawa |
Tamci są drodzy. Weź Zielińskiego z Kupisk Starych i Ci to zrobi dobrze i w dobrej cenie. Mnie robił i jestem hepi.
|
|
Lokalni patrioci, prawdziwi polacy .... Sprawdź ceny, potem pisz. Żywność, mieszkania, wynajem - zgoda. Sprawdź tu : Forpłyt - mają kilka oddziałów - Praga, Piaseczno, i inne. Sam projektujesz, wybierasz płytę, okleinę i itp. A jak Ci się nie chce, podjedź - pomogą, zaprojektują, terminy od dwóch tygodni wzwyż. Ceny - taniej niż w łomżyńskiej Okleinie. Sprawdzone ale to nie reklama, jest masa wykonawców - co najmniej kilkudziesięciu.
|
|
Wal link z innego adresu . Śmierdzi mi tu reklamą .
|
|
Dzwoń śmiało poradzimy 502403301 ...
|
|
W Warszawie jest między innymi firma Luvio, która zajmuje się produkcja mebli na wymiar. Ogólnie na ich stronie www.LUVIOmeble.pl są także inspiracje jeśli chodzi o to co wykonują. Meble pod konkretne potrzeby zarówno kuchnie jak i meble do innych pomieszczeń.
|
|
Mam same dobre wrażenia o Forpłycie .
|
|
Moim zdaniem zakupy w sklepach internetowych to ogromna wygoda i spora oszczędność czasu. Wszystkie nowe meble i wyposażenie, w tym np. krzesła do jadalni tapicerowane zamówiłem w polecanym mi sklepie internetowym MebleTkaniny.
|
|
Online na Luvio Meble (https://www.luviomeble.pl/) - tu widziałam ostatnio reklamę mebli do łazienki, ale nie pamiętam, czy były na wymiar. Zobacz sobie w ogole z jakich materiałów meble są wykonywane, ile się czeka na ich montaż i tak dalej. A przede wszystkim na ceny, bo te są naprawdę bardzo różne.
|
|
Zdecydowałem się skorzystać z oferty salonu Adell, który wykonała dla mnie meble na wymiar Katowice w naprawdę atrakcyjnej cenie. Wszystko wykonali zgodnie z tym co chciałem, bez najmniejszych problemów i opoznien.
|
|
Firma Baluss https://baluss.pl/uchwyty-do-szkla specjalizuje się w dostarczaniu wysokiej jakości elementów do balustrad i uchwytów do szkła. Ich oferta obejmuje szeroki wybór produktów, w tym uchwyty do szkła, rotule, balustrady całoszklane, daszki szklane, oraz różnorodne akcesoria. Produkty dostępne są w różnych wariantach, w tym ze stali nierdzewnej i odlewy cynkowe ZAMAK. Firma kładzie nacisk na dostosowywanie oferty do indywidualnych potrzeb klientów, oferując rozwiązania na wymiar. Więcej informacji na Baluss.
|
|
Teraz Kler oferuje kuchnie na wymiar. Nie są to gotowe moduły, ale unikalne projekty dopasowane do stylu życia i upodobań. Projektanci Kler dbają o każdy detal, aby kuchnia była funkcjonalna i estetyczna. Więcej o tym można poczytać tutaj https://www.kler.eu/pl/kler-kitchen
|
|
Moja siostra kuchnię projektowała w Ikea i tam wszystko kupowała i oni montowali. Szczegółów nie znam, ale można to sprawdzić na stronie Ikea. Wiem jedno, wygląda bardzo fajnie i jest funkcjonalna a cenowo wyszło znacznie taniej niż w przypadku firm meblowych. Polecam też poczytać w necie o nowych trendach i technikach na portalach typu ultima-thule.pl
|
|
Sprawdźcie sobie stronę https://www.villaproject.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy Villa Project, która zajmuje się projektowaniem, produkcją oraz montażem mebli na wymiar w Poznaniu. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |