Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży sprzedać używany rower? |
Tak jak w temacie, gdzie w Łomży można sprzedać używane rowery po dobrej cenie? No pain, no gain.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży sprzedać używany rower? |
Jaki to jest rower i jaka cena??? moze bym kupil jak bedzie w miare rozsądnie
|
|
ja tez bym kupil ;) vizev@wp.pl pokaz zdjecia i cene :)
|
|
Ja też chętnie kupię rower ( dla dziewczynki w wieku 11 lat). Może zrobić giełdę rowerową :-) ? Mam w piwnicy 2 rowery z których już wyrosła. Teraz przyjedzie do mnie na wakacje i przydałby się jej większy:-).
|
|
Wrzuć zdjęcia i ceny, prędzej tu sprzedasz niż w jakimś komisie.
|
|
|
Ja poszukuję roweru dla 6 latki, także też jak ktoś ma na sprzedanie to chętnie wezmę. Tylko raczej, żeby był już z przerzutkami.
|
|
sprzedam dobry rower aluminiowy ma drugi rok dla 12 latka-zależy od wzrostu !cena 400zł
|
|
Też mam rower do sprzedania w super stanie z przerzutkami i tarczowymi hamulcami na 24"kołach za 300zł.
|
|
Mam do sprzedania rower firmy Coyote Dakar 26 cali. Rower w dobrym stanie, używany przez 1sezon. Brak przedniego hamulca. Cena 300 zl. W razie jakich kolwiek pytan prosze pisac na e-mail skokforever@gmail.com
|
|
loombard przy Nowej 65
|
|
A jakies inne komisy są?
|
|
Ja kupiłam z ogłoszenia na 4lomza. Jestem mega zadowolona. Są jeszcze łomżyńskie portale gdzie możesz zdjęcie wrzucić do ogłoszenia. Po co komis? Po pierwsze cena dla klienta będzie o 30% wyższa, a po drugie dadzą ci kasę dopiero jak sprzedadzą, a na to już nie będziesz miał wpływu. Niektóre komisy też pobierają prowizję za to ze towar stoi u nich i się kurzy. Szkoda czasu, sezon na rowery nie za długi. "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
sprzedawać sobie w starachowicach wieśniaku
|
|
Mam zamiar zakupić nowy rower elektryczny https://goodsport.pl/rowery/elektryczne/ i chciałbym poznać Wasze opinie na temat najlepszych miejsc, gdzie można znaleźć takie sprzęty. Zależy mi nie tylko na szerokim wyborze modeli, ale także na profesjonalnym doradztwie i obsłudze.
|
|
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam sprawdzić stronę https://livesports.com.pl/ , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z najróżniejszymi hulajnogami i rowerami elektrycznymi. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
A ja może w nieco innym, ale podobnym temacie. Bo też chce sprzedać rower, ale jestem z małej miejscowości i wole ogłosić go online, na olx-ie czy tam gdzieś indziej ale zastanawia mnie jak w ogóle działa wysyłanie roweru przez kuriera np. na drugi koniec polski... :D Znalazłem stronę https://tania-paczka.net/ i z tego co widzę jest opcja wyboru parametrów przesyłki, ale zastanawiam się, czy w ogóle mi się to opłaci i czy powinienem ja za to płacić, czy kupujący?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |