czwartek, 22 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie w Łomży sprzedać używany rower?

Tak jak w temacie, gdzie w Łomży można sprzedać używane rowery po dobrej cenie?

No pain, no gain.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie w Łomży sprzedać używany rower?

Jaki to jest rower i jaka cena??? moze bym kupil jak bedzie w miare rozsądnie

ja tez bym kupil ;) vizev@wp.pl pokaz zdjecia i cene :)

Ja też chętnie kupię rower ( dla dziewczynki w wieku 11 lat).
Może zrobić giełdę rowerową :-) ? Mam w piwnicy 2 rowery z których już wyrosła. Teraz przyjedzie do mnie na wakacje i przydałby się jej większy:-).

Wrzuć zdjęcia i ceny, prędzej tu sprzedasz niż w jakimś komisie.

jeno to z mojej piwnicy,a przedtem z balkonu mojego sąsiada;-)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Ja poszukuję roweru dla 6 latki, także też jak ktoś ma na sprzedanie to chętnie wezmę. Tylko raczej, żeby był już z przerzutkami.

sprzedam dobry rower aluminiowy ma drugi rok dla 12 latka-zależy od wzrostu !cena 400zł

Też mam rower do sprzedania w super stanie z przerzutkami i tarczowymi hamulcami na 24"kołach za 300zł.

Mam do sprzedania rower firmy Coyote Dakar 26 cali.
Rower w dobrym stanie, używany przez 1sezon. Brak przedniego hamulca. Cena 300 zl. W razie jakich kolwiek pytan prosze pisac na e-mail skokforever@gmail.com

loombard przy Nowej 65

A jakies inne komisy są?

Ja kupiłam z ogłoszenia na 4lomza. Jestem mega zadowolona. Są jeszcze łomżyńskie portale gdzie możesz zdjęcie wrzucić do ogłoszenia. Po co komis? Po pierwsze cena dla klienta będzie o 30% wyższa, a po drugie dadzą ci kasę dopiero jak sprzedadzą, a na to już nie będziesz miał wpływu. Niektóre komisy też pobierają prowizję za to ze towar stoi u nich i się kurzy. Szkoda czasu, sezon na rowery nie za długi.

"Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."

sprzedawać sobie w starachowicach wieśniaku

Mam zamiar zakupić nowy rower elektryczny https://goodsport.pl/rowery/elektryczne/ i chciałbym poznać Wasze opinie na temat najlepszych miejsc, gdzie można znaleźć takie sprzęty. Zależy mi nie tylko na szerokim wyborze modeli, ale także na profesjonalnym doradztwie i obsłudze.

Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam sprawdzić stronę https://livesports.com.pl/ , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z najróżniejszymi hulajnogami i rowerami elektrycznymi. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

A ja może w nieco innym, ale podobnym temacie. Bo też chce sprzedać rower, ale jestem z małej miejscowości i wole ogłosić go online, na olx-ie czy tam gdzieś indziej ale zastanawia mnie jak w ogóle działa wysyłanie roweru przez kuriera np. na drugi koniec polski... :D

Znalazłem stronę https://tania-paczka.net/ i z tego co widzę jest opcja wyboru parametrów przesyłki, ale zastanawiam się, czy w ogóle mi się to opłaci i czy powinienem ja za to płacić, czy kupujący?

Może zdecydujecie się na zakup nowego roweru? Można znaleźć w dobrej cenie. Na stronie https://rowery-colex.pl/rowery-elektryczne znajdziecie ofertę internetowego sklepu rowerowego Colex, gdzie znajdziecie najróżniejsze rowery, akcesoria rowerowe i warsztatowe, odzież sportową i wiele więcej.

Możesz wystawić bezpłatnie ogłoszenie na stronie: https://oferiusz.pl/kategoria/8/sport-i-hobby/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
nieruchomości
Sprzedam zadbane mieszkanie 37,93 m2 w centrum Łomży. Do zamieszkania.
tel. 502950676
usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe od A do Z. Łazienki, glazura, terakota, malowanie, szpachlowanie, tynki, parkiety, konstrukcje i wiele innych. Wieloletnie doświadczenie, dokładność.
tel. 536065419
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org