Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca BHP ALDA |
Witam co myślicie o pracy tam jako kierowca magazynier, bo słyszałem różne opinie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca BHP ALDA |
Nie polecam, mój kolega tam pracował. Szefowa wyzyskiwacz, robisz wszystko za marne pieniądze, włącznie z odśnieżaniem jej prywatnej posesji.
|
|
ja tam szyłam ubrania robocze. wyzysk wyzysk wyzysk wypłata 400 zł z groszami a zapieprz ze szok i o właścicielce same złe opinie jako o pracodawcy
|
|
moja kolezanka pracuje i jest zadowolona. A jak opowiada jakie tumany przychodza na probe to mialem niezly ubaw. W sumie to najlepiej zarobic tak zeby sie nie narobic. Niestety, nie w tych czasach. Sam pracuje u wymagajacego pracodawcy ale nie jade mu po dupie tylko sie ciesze ze mam z czego utrzymac rodzine..
|
|
Jeden wielki wyzysk, upomnisz się o umowę już nie masz po co wracac, kierowniczka wiecznie robi dobrą minę do złej gry. Niby jest zadowolona z Twojej pracy, obiecuje złote góry ale nic z tego nie wynika. OMIJAJCIE Z DALEKA, NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAC NA PARE DARMOWYCH DNI SZKOLENIA BO I TAK KARZE WAM ROBIC FIZYCZNIE A ZE SZKOLENIA NICI!!! Marian Konieczny
|
|
STANOWCZO ODRADZAM ZGODZE SIĘ Z PRZEDMÓWCAMI ŻE PRACA TAM TO PORAŻKA NIE ZGODZĘ SIĘ Z MORUSS (TAK NA MARGINESIE TO ZAŁAOŻYEŚ DOPIERO TEMAT)ROTACJA TU JEST DUŻA ŚWIADCZY TO O CZĘSTO ZMIENIAJACYCH SIĘ PANACH DO PRACY,JEDEN MOŻE BYĆ TĘPY JAK TO NAZWAŁA TWOJA ZNAJOMA ALE NIE WSZYSCY KTÓTRZY SIĘ ZMIENIAJĄ.ROBIĘ TAM CZĘSTO ZAKUPY I NIE JEDNO WIDZIAŁEM I SŁYSZAŁEM ODRADZAM. akapulko12
|
|
Nie nie raz Jeszcze nie. Odradzam
|
|
Dokładnie tak jak mówi mariankonieczny. Wyzysk ludzi i traktowanie jak murzyna. Bo jak wiadomo każdy będzie chciał złapać robotę i kto nie wie co i jak to pójdzie tam. Sam doświadczyłem i nie przyjemnie wspominam. Serdecznie nie polecam.
|
|
kryna1985 odradzam poważnie dwie klientki tam rządzą,nie szefowa jedna starsza Pani G.......a druga młoda gruba M.... obydwie są:PIĘKNE,SUPER,MĄDRE,NIESAMOWITE,CUDOWNE-a ty będziesz zawsze pachołkiem wiem bo dobry znajomy tam pracował i opowiadał A co do ''moruss'' ciekawe jaki z ciebie niezły ubaw miałaby twoja pseudo koleżanka gdybyś tam zaczęła pracę????????? Po zatym TUMAN w wielu innych pracach będzie o niebo lepszy od ciebie i twojej koleżanki OMIJAĆ Z DALEKA ALDE Co do szefowej to niestety patrzę że do tej pory nie znalazła idealnego pracownika,znajomek robił tam jakiś czas temu Pani A....życzę powodzenia w szukaniu ideału
|
|
Co prawda to prawda jak ktoś nie dojrzał żeby funkcjonować w dorosłym świecie to niech wróci do gimnazjum ...
|
|
xxxxx
|
|
Jaka praca jest atrakcyjna ? Jaki jest dobry pracodawca ? Może: - sprzedawca kebabów - 10 szt dziennie żeby się nie narobić - godziny pracy od 11 do 16 ej - wypłata ok. 8 tys zł na mc - pracodawca , rzetelnie płaci, nie wtrąca się w robotę praca ma poważne wady: za mało urlopów , nasiedzieć się trzeba i nie można nigdzie wyjść żeby załatwić swoje sprawy taaak, do duu..py z taką robotą
|
|
Ktore firmy w Lomzy sa godne polecenia?
|
|
Poza szkoleniami bhp, można i kursy bhp zrobić. Jednak ciekawe informacji odnośnie jakie kursy, gdzie zrobić, odnalazłem tu.
|
|
Tu o pracy w konkretnym miejscu a idioci linki z reklamami szkoleń klepią lub inne bzdury.
|
|
Przyzwoite tabliczki BHP mogą znacznie zwiększyć bezpieczeństwo i świadomość w miejscu pracy. Ostatnio natknąłem się na stronę https://znaki-bhp.pl/tabliczki-z-nadrukiem-na-zamowienie, gdzie można zamówić tabliczki z nadrukiem na zamówienie. Możliwość personalizacji tabliczek to zdecydowany plus, ponieważ można je dostosować do konkretnych potrzeb.
|
|
Mam pytanie czy jako pracodawca można przydzielić konserwatorowi lub portierowi zamiast fartuch roboczego spodnie i koszule ? Czy nie? W wykazie norm odzieży ma wpisany fartuch A wolałbym spodnie i koszule. Czy jest jakas norma prawną?
|
|
Najlepiej zmienić wykaz. Pracodawca ustala z przedstawicielami załogi tabele przydziału odzieży roboczej. Od siebie polecam jeszcze zapoznać się z produktami na stronie sklepu z odzieżą bhp: https://bhp-protect.pl/spodnie-ogrodniczki Powinni doradzić odpowiednie wyposażenie.
|
|
Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonej hurtowni z akcesoriami BHP i materiałami ściernymi, to polecam Wam sprawdzić stronę https://mkplastimex.pl/6-tarcze , gdzie znajdziecie ofertę hurtowni MK Plastimex.
|
|
a co sądzicie o https://watech.com.pl/przeglady-instalacji-tryskaczowej/ ? co ile wykonujecie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |