Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakup drewna opałowego – przestroga |
Zakup drewna opałowego – przestroga. Były oszustwa na wnuczka, na policjanta, na aplikację. Nowy sposób - na drewno opałowe wymyślił Adrian tel ..7121177. Ogłasza się na na portalu O..X. Podaje cenę 170 zł, a telefonicznie informuje, że jego samochód to 8m drewna i następnie przywozi do klienta to obiecane drewno, ale w rzeczywistości nie 8 m lecz tylko 5m, natomiast żąda zapłaty za 8 m. Liczy na to, że nikt nie będzie sprawdzał ile rzeczywiście tego drzewa przywiózł. Oczywiście, żadnego swojego adresu nie podaje. Ogłasza się w Grajewie, Mońkach, Stawiskach, Kolnie, Orzyszu, Radziłowie, Białej Piskiej, Szczuczyn W ten sposób zostałem oszukany.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Zakup drewna opałowego – przestroga |
Zakup drewna opałowego – przestroga. Były oszustwa na wnuczka, na policjanta, na aplikację. Nowy sposób - na drewno opałowe wymyślił Adrian tel ..7121177. Ogłasza się na na portalu O..X. Podaje cenę 170 zł, a telefonicznie informuje, że jego samochód to 8m drewna i następnie przywozi do klienta to obiecane drewno, ale w rzeczywistości nie 8 m lecz tylko 5m, natomiast żąda zapłaty za 8 m. Liczy na to, że nikt nie będzie sprawdzał ile rzeczywiście tego drzewa przywiózł. Oczywiście, żadnego swojego adresu nie podaje. Ogłasza się w Grajewie, Mońkach, Stawiskach, Kolnie, Orzyszu, Radziłowie, Białej Piskiej, Szczuczyn
|
|
Re: Zakup drewna opałowego – przestroga |
no dobra to co zapłaciłeś z góry a nie przy odbiorze follow me
|
|
Płaciłem po rozładowaniu. Sądziłem, że kupuję u solidnego sprzedawcy i żeby było śmieszniej to obmiaru dokonałem dopiero po 3-dostawie. Dlatego postanowiłem przestrzec innych przed takim oszustwem.
|
|
Szacun jak ktoś trzy razy wozi i kupujący nie liczy metrów bigi2004
|
|
Wytłumacz jak to policzyć. Wydaje mi się że to oszukiwanie jest nagminne i dotyczy również węgla
|
|
Postaram się zachować jak największą czujność przed handlem drewnem opałowym, ponieważ bardzo łatwo jest zostać oszukanym. wordle
|
|
W rzeczywistości istnieje obecnie wiele oszustw telefonicznych. Wszyscy musimy o siebie dbać soccer random
|
|
Jeden metr przestrzenny drewna (łącznie z pustymi przestrzeniami) to w przeliczeniu 0,65 kubika [m3] 8mp x 0.65 = 5.2 m3
|
|
This was just absolute pure fun! A delightfully witty read that was impossible to put down. credit repair colorado springs
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |