Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
adwokat |
szukam dobrego adwokata do poprowadzenia i wygrania sprawy rozwodowej. kogo możecie mi polecić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: adwokat |
Ewa Krasowska. Bez dwóch zdań. Gosia
|
|
słyszałam że ci Kozioł są nieźli. Gosia24 czy możesz ze mną porozmawiać na gg?
|
|
Gosia ma rację. Wybierając mec. Krasowską uzyskasz rozwód już na pierwszej rozprawie - wiem coś na ten temat
|
|
prosze wejdźice na gg i porozmawiajcie ze mną na ten temat. moj nr 9084865
|
|
ten temat był już poruszany poszukaj w starszych wątkach. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
"Gosia ma rację. Wybierając mec. Krasowską uzyskasz rozwód już na pierwszej rozprawie - wiem coś na ten temat" guzik prawda... pierwsza rozprawa to posiedzenie pojednawcze... i nie ma takiej mozliwosc,i zeby ktos podczas tej rozprawy stwierdzil rozpad malzenstwa i wydal orzeczenie rozwodowe...
|
|
pamietaj: najlepszym adwokatem to jestes sama dla siebie! a jak jeszcze sięgniesz do kodeksu cywilnego!? bagrmosen
|
|
Najbardziej denerwuje mnie, że co niektórzy - tak jak Ty VipeR - wypowiadają się na forum nie mając bladego pojącia o sprawie!!! Milka potrzebuje konkretnej odpowiedzi, a Ty wypisujesz coś co być może od kogoś usłyszałeś i nie jest zgodne z prawdą. Wyobraź sobie że czasami nawet Sądy po pierwszej rozprawie potrafią orzec, że pojednanie nie ma najmniejszego sensu, a małżeństwo jest już tylko fikcją na papierze - po co więc to CIĄGNĄć dalej. Dają "rozgrzeszenie" na pierwszej sprawie, a mec. Krassowska jest w stanie "przewidzieć" czy ta pierwsza będzie ostatnią!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |