czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
adwokat

szukam dobrego adwokata do poprowadzenia i wygrania sprawy rozwodowej. kogo możecie mi polecić?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: adwokat

Ewa Krasowska. Bez dwóch zdań.

Gosia

słyszałam że ci Kozioł są nieźli. Gosia24 czy możesz ze mną porozmawiać na gg?

Gosia ma rację. Wybierając mec. Krasowską uzyskasz rozwód już na pierwszej rozprawie - wiem coś na ten temat

prosze wejdźice na gg i porozmawiajcie ze mną na ten temat. moj nr 9084865

ten temat był już poruszany poszukaj w starszych wątkach.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

"Gosia ma rację. Wybierając mec. Krasowską uzyskasz rozwód już na pierwszej rozprawie - wiem coś na ten temat"

guzik prawda... pierwsza rozprawa to posiedzenie pojednawcze... i nie ma takiej mozliwosc,i zeby ktos podczas tej rozprawy stwierdzil rozpad malzenstwa i wydal orzeczenie rozwodowe...

pamietaj: najlepszym adwokatem to jestes sama dla siebie! a jak jeszcze sięgniesz do kodeksu cywilnego!?

bagrmosen

Najbardziej denerwuje mnie, że co niektórzy - tak jak Ty VipeR - wypowiadają się na forum nie mając bladego pojącia o sprawie!!! Milka potrzebuje konkretnej odpowiedzi, a Ty wypisujesz coś co być może od kogoś usłyszałeś i nie jest zgodne z prawdą. Wyobraź sobie że czasami nawet Sądy po pierwszej rozprawie potrafią orzec, że pojednanie nie ma najmniejszego sensu, a małżeństwo jest już tylko fikcją na papierze - po co więc to CIĄGNĄć dalej. Dają "rozgrzeszenie" na pierwszej sprawie, a mec. Krassowska jest w stanie "przewidzieć" czy ta pierwsza będzie ostatnią!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org