Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski usunął flagi ze Starego Rynku |
W artykule przeczytałem takie zdanie: \"Przypomnijmy były to flagi: Łomży, Polski i Unii Europejskiej, czyli te, które dziś opisują naszą tożsamość, historię i dążenia.\" Czyli te, które opisują naszą tożsamość, historię i dążenia? Flaga unii w żaden sposób nie opisuje mojej tożsamości, historii i dążenia. Proeuropejski redaktorze, pisz za siebie. Jestem i czuję się Polakiem i Łomżyniakiem. Dopóki rządzący złodzieje nie sprawią, że będę zarabiał i wydawał miesięcznie tyle samo, co większość europejczyków, nigdy nie będę widział sensu przynależności Polski do tego gó.na którym jest unia europejska. 4lomza, dotychczasowa treść artykułu obraża mnie i zapewne dużą część mieszkańców Łomży. Zmieńcie zdanie w artykule na: \"Przypomnijmy były to flagi: Łomży, Polski i Unii Europejskiej, czyli te, które dziś opisują tożsamość, historię i dążenia naszej redakcji.\"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski usunął flagi ze Starego Rynku |
Europejczykiem się nie czujesz? Wszak zamieszkujesz europejski kontynent ...
|
|
Pytanie ?? Sam je usunął... bo tak sugeruje tytuł \"artykułu\"...na pewno nie - wiec juz jest wprowadzenie opinii publicznej w błąd. Po 2 a nie mógł \"czytelnik\" zajść do ratusza i zapytać osobiście...
|
|
W dzisiejszych czasach jest modne tak jak kiedyś narzucać komuś w co ma wierzyć kim ma być i co ma robić. Tak jak jeszcze kilka miesięcy temu było mówione że Ukraińcy to nasi bracia? hmmm to z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu.
|
|
Nikt nie opisywał ze zrobili beton tylko szary w centrum miasta. Zniknęły przy tym drzewa. Tylko flag szkoda! Jprdl lewactwo obudźcie się. Wygnać tych prezydentów, urzędników i radnych na cały dzień w lato na raka sesje rady miejskiej na środek placu w samo południe! Może dotrze do tych rycerskich zakutych łbów co zrobili z takim potencjałem . A autor niech nie żałuje flag. PiS stawia je na potęgę. Pod flaga jaka by Nie była cienia się nie znajdzie bigi2004
|
|
Kiedy my się zastanawiamy w durnych artykułach ile jest płci, albo gdzie są flagi i co jest a co nie jest poprawne politycznie . Rosja zbroi się i robi co chce bigi2004
|
|
Lewak to taki obrzydliwy obywatel, któremu z urzędu należy się ostracyzm. Czy człowiek prawicy to według Ciebie człowiek bez skazy, który ma patent na dominację?
|
|
@blondloczek1 Zamieszkuję kontynent europejski, czuję się Europejczykiem, ale nigdy nie poczuję nic pozytywnego do unii europejskiej. Nie poczuję, dopóki nie będę zarabiał i mógł wydawać tyle samo, co mieszkańcy krajów zachodnich - innych członków unii europejskiej. Dopóki to nie będzie miało miejsca, nie poczuję się obywatelem kraju członkowskiego unii europejskiej. Flagi Polski oraz Łomży opisują moją tożsamość, historię i dążenia. Ale flaga unii europejskiej? Co to ma wspólnego z moją tożsamością? Z moją historią? Z moimi dążeniami? Niech proeuropejscy obywatele Polski stawiają maszty z flaga unii nawet w swoich własnych du..ch. I dumnie z nimi paradują. Polsce daleko do pełnoprawnego członka unii europejskiej. Od lat wiemy, że istnieje coś takiego jak Europa dwóch prędkości. I bardzo dużo decyzji unii europejskiej pokazuje, z którą prędkością Unia chce żeby Polska się poruszała...
|
|
Ja mówiłem o lewakach. Prywatnie nie jestem tez za prawica a tym bardziej za katoprawica bigi2004
|
|
Jeśli już mowa o własnych wynurzeniach - metaforycznie rzecz ujmując, poruszam się pomiędzy zwrotnikami, a biegunowe skrajności mam w głębokiej pogardzie ...
|
|
Budowali to usunęli, w projekcie nie było to nie postawili. moim zdanie w tym miejscu psują koncepcję. Albo postawić tuż przy ratuszu, albo na starym dworcu PKS. Jest trybuna, jest godło, napis Łomża. Plac Niepodległości i nazwa pasuje. Wszystkie oficjalne uroczystości można organizować.
|
|
Może zbyt duży wiatr był na takie flagi...
|
|
Też jestem tego zdania, ostatnio bardzo wiało ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |