Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam mechanika |
Poszukuje dobrego mechanika samochodowego, jesli znacie kogos takiego bardzo prosze o namiary. (naprwa dotyczy zawieszenia i mam nadzieje ze tylko drobnej :)) naprawy silnika)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam mechanika |
Moje auto ma 21 lat i bez dobrego mechanika było by kiepsko, ponieważ co raz sprawia mi niespodzianki. Zawsze prowadzę je do zakładu za jedn. wojskową na al.legionów, tam sprzedają skutery...
|
|
no 21 letnie auto to szczyt techniki i tam naprawde potrzeba fachowca
|
|
ale do takiego auta to właśnie potrzebny zaufany mechanior bo taka fura sypie się dość często i jak trafisz ta jakiegoś cwaniaka to za każdym razem będziesz przepłacał dobry mechanik jest jak jedziesz na ostrołękę skręcasz za stację orlen i zobaczysz szyld polecam
|
|
...polecam w podwórku naprzeciwko Urzędu Skarbowego... ...od jakiegoś czasu robię u niego drobiazgi i większe rzeczy... jestem zadowolony (mam porównanie też z innymi :) )
|
|
nie wiem jak jest tam teraz ( w podwórku naprzeciwko Urzędu Skarbowego...) ale ja bym tam im nie zostawił auta nawet na wymianę koła za dużo akcji tam widziałem
|
|
najlepiej ale drogo bedzie u Henryka Biedrzyckiego w Piatnicy na rondzie po prawej, dobrze i niedrogo jest w tym nowym na spokojnej tez, nie pamietam nazwy ale maja sklep na Woj. polskiego, polecam, sprawnie i milo
|
|
Ja rownież nie polecam w/w zakładu. Zostawiłam tam auto przed 8.00 godziną, mialo być gotowe na 12.00, kiedy sie zjawilam prosto po pracy, czyli po 15, okazalo sie , ze nikt do mojego samochodu nie zagladal i kazano mi sie zjawic za godzinę. Oczywiście o 16 samochod też jeszcze nie był gotowy i łazilam tam jeszcze dwa razy, aż w koncu po 20 odebralam mój samochod w środku wybrudzony smarami, przesiąknięty dymem papierosowym. Coś jeszcze majstrowali przy przedniej szybie , bo klamka była połamana, a następnego dnia jak ją uchyliłam to juz nie zamknęłam:)To zdarzenie miało miejsce jakies dwa lata temu, wiec moze cos tam sie zmieniło, mam nadzieje, ze na lepsze...
|
|
POLEcAM MECHANIKA JAK SIE JEDZIE NA ZAMBROW SZOSO ZAMBROWSKA ZARAZ ZA RONDEM MOBIL1 Bardzo dobty fachowiec
|
|
Polecam mechanika ze starej łomży... jak sie jedzie na zambrów po lewej stronie widać czarno-biały duży napis "elektro-mechanika". Bardzo dobry fachowiec.
|
|
ja stawiam swój samochód na serwisie za stacją paliw Pryma
|
|
jest dużo dobrych zakładów w Łomży ale decyzja należy do ciebie. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
AdzikA (---.chello.pl) <-- hmm corka pana M. kiedys o Tobie opowiadal ale wiecej tam niezajade..........
|
|
*Majek... pomyliłeś sie co do mojej osoby.... ale wybacze :)
|
|
niebyl bym taki pewien ale niech bedzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |