czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szukam mechanika

Poszukuje dobrego mechanika samochodowego, jesli znacie kogos takiego bardzo prosze o namiary. (naprwa dotyczy zawieszenia i mam nadzieje ze tylko drobnej :)) naprawy silnika)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szukam mechanika

Moje auto ma 21 lat i bez dobrego mechanika było by kiepsko, ponieważ co raz sprawia mi niespodzianki. Zawsze prowadzę je do zakładu za jedn. wojskową na al.legionów, tam sprzedają skutery...

no 21 letnie auto to szczyt techniki i tam naprawde potrzeba fachowca

ale do takiego auta to właśnie potrzebny zaufany mechanior bo taka fura sypie się dość często i jak trafisz ta jakiegoś cwaniaka to za każdym razem będziesz przepłacał

dobry mechanik jest jak jedziesz na ostrołękę skręcasz za stację orlen i zobaczysz szyld polecam

...polecam w podwórku naprzeciwko Urzędu Skarbowego...

...od jakiegoś czasu robię u niego drobiazgi i większe rzeczy... jestem zadowolony (mam porównanie też z innymi :) )

nie wiem jak jest tam teraz ( w podwórku naprzeciwko Urzędu Skarbowego...) ale ja bym tam im nie zostawił auta nawet na wymianę koła za dużo akcji tam widziałem

najlepiej ale drogo bedzie u Henryka Biedrzyckiego w Piatnicy na rondzie po prawej, dobrze i niedrogo jest w tym nowym na spokojnej tez, nie pamietam nazwy ale maja sklep na Woj. polskiego, polecam, sprawnie i milo

Ja rownież nie polecam w/w zakładu. Zostawiłam tam auto przed 8.00 godziną, mialo być gotowe na 12.00, kiedy sie zjawilam prosto po pracy, czyli po 15, okazalo sie , ze nikt do mojego samochodu nie zagladal i kazano mi sie zjawic za godzinę. Oczywiście o 16 samochod też jeszcze nie był gotowy i łazilam tam jeszcze dwa razy, aż w koncu po 20 odebralam mój samochod w środku wybrudzony smarami, przesiąknięty dymem papierosowym. Coś jeszcze majstrowali przy przedniej szybie , bo klamka była połamana, a następnego dnia jak ją uchyliłam to juz nie zamknęłam:)To zdarzenie miało miejsce jakies dwa lata temu, wiec moze cos tam sie zmieniło, mam nadzieje, ze na lepsze...

POLEcAM MECHANIKA JAK SIE JEDZIE NA ZAMBROW SZOSO ZAMBROWSKA ZARAZ ZA RONDEM MOBIL1 Bardzo dobty fachowiec

Polecam mechanika ze starej łomży... jak sie jedzie na zambrów po lewej stronie widać czarno-biały duży napis "elektro-mechanika". Bardzo dobry fachowiec.

ja stawiam swój samochód na serwisie za stacją paliw Pryma

jest dużo dobrych zakładów w Łomży ale decyzja należy do ciebie.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

AdzikA (---.chello.pl) <-- hmm corka pana M. kiedys o Tobie opowiadal ale wiecej tam niezajade..........

*Majek... pomyliłeś sie co do mojej osoby.... ale wybacze :)

niebyl bym taki pewien ale niech bedzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org