Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupię dobry tytoń |
Czy może wie ktoś czy jest w Łomży sklep w którym można kupić dobry tytoń .Dziękulę za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupię dobry tytoń |
Polecam ci polski tytoń. Ja palę teraz tytoń marki WEST (czerwony). Jest naprawdę dobry oraz mocny.
|
|
sorry, wytłumaczcie mi jaka jest przyjemność robienia skrętów i plucia resztkami tytoniu przy paleniu ? ps: kto pamięta fajki bez filtra , np. Sport lub później Popularne ?
|
|
A kto tu mówi o skrętach? Jest cos takiego w sklepach jak gilzy.
|
|
Oj chyba nie ma
|
|
Po co palaczowi tytoń, nabijarka i gilzy – tytoń szybko się wysusza i kruszy, a w tej formie robienie papierosów z niego jest prawie niemożliwe. Do tego zawsze to musisz nosić przy sobie, albo papierośnica . Dobre to dla pastucha w plenerze.
|
|
Dworna, róg Sienkiewicza - zaraz koło dawnego baru mlecznego. Tytoń, cygara itd - czyli raj palacza. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ty stary dziadu po lobotomii , pewnikiem teraz pety zbierasz w UK i nimi palisz :)
|
|
szkoda ze juz nie ma albatrosów tylko z normalnym filtrem bo pózniej jak zrobili te z krótkim juz lipa była ... Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Ja już od dłuższego czasu zamawiam tytoń online :) Cena jest naprawdę niska, jakość bardzo dobra, szybka dostawa :) Wychodzi naprawdę fajnie cenowo i mają spory wybór ;)
|
|
Ja zamawiam online :) Wybieram raczej ciemny, mocny tytoń. Zamawiam na www.najlepszytyton.pl :) Super jakość, bardzo dobra cena, a sam tytoń wygląda jak ze sklepu :)
|
|
Na pewno na Allegro. W moim przekonaniu tam można kupić doskonałe papierosy i cygara. To jest świetne!!! ___________________________________________- Projektowanie sieci w Cisco Packer Tracer
|
|
Najlepiej kupować liście, bo nie są objęte akcyzą. Wychodzi jakieś 3-4 zł za kilo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |