Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kręgosłup |
Witam! Gdzie polecacie się udać z przepuklina kręgosłupa? Kto pomoże w takim przypadku? Słyszałem o chiropraktyce?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kręgosłup |
To zależy na ilu kręgach jest ta przepuklina? Dr Budkiewicz Z Olsztyna przyjmuje prywatnie na Fabrycznej w Białymstoku a operuje w Grajewie. Mój kolega zdezerterował z operacji u niego.
|
|
Ortopeda traumatolog. dr Tomasz Niedźwiedzki przyjmuje w poradni Olsztyńscy Ortopedzi ul. Herdera 10. Miałem u niego zabieg 10lat temu. Nie mam zadnych dolegliwości, polecam z czystym sumieniem.
|
|
Witam. Mińsk właśnie 7 rok od mojej operacji kręgosłupa na odcinku lędźwiowym. Operowałem się w Białymstoku a cały zabieg przeprowadził dr Łysoń. Po operacji różnie to bywa ale nie ma się co nastawiać na to że będziesz jak młody Bóg. Mi dolegliwości wróciły niedługo po zabiegu a i czasem że wzmożona siłą. Operacja tylko w ostateczności tak jak u mnie, ale dalej żyje, chodzę i pracuje fizycznie. Dr Łysoń przyjmuje w czwartki w Caritas na Rybakach . Trzeba dzwonić do nich i umówić się telefonicznie. Niedawno koszty wizyty prywatnie było około 350 zł jak dobrze pamiętam TURBO
|
|
Sorry za Mińsk, pisałem że słownikiem TURBO
|
|
Chodzi o L4 L5 ciągnie aż do stopy. Wolał bym się leczyć bez zabiegu,chyba że to będzie ostateczność..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |