Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karaluchy ŁSM |
Spółdzielnia oferuje kontakt z firmą, która zajmuje się profesjonalnie dezynsekcją, co - niestety - kosztuje około 150 zł. Szok faktycznie cena kosmos spółdzielni nie stać o zadbanie czystości w blokach a na bezsensowne koszenie trawy co tydzień do zera to ma? W zimę to tyle chłopa do odśnieżania chodników to nie było. To samo tyczy się czystości na klatkach schodowych płaci się za sprzątanie co raz więcej a raz na miesiąc jest \"sprzątanie\" że mieszkańcy i tak sami muszą poprawiać a jeszcze nie dawno było co tydzień mycie klatek. W piwnicach też nikt już nie zagląda a syf i smród więc nic dziwnego że robactwo i szczury hoduje się w ŁSM.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karaluchy ŁSM |
Firmie, która profesjonalnie zajmuje się tym tematem za robotę trzeba zapłacić... Nie wiem gdzie mieszkasz, bo u mnie akurat trawa jest koszona rzadko, a zimą nie było komu odśnieżać. Jak się w końcu pojawił ktoś z szuflą, to \"wyrzeźbił\" w śniegu wąską ścieżkę zapominajac o dojsciu do klatki... Co do sprzątania klatek schodowych, to w pełni się zgadzam. Dodatkowy temat to mycie okien - u mnie to temat tabu. Blok ma 30 lat, a ja nie pamietam kiedy ktoś mył szyby w oknach, chociaż w grafiku ŁSM taka pozycja jak najbardziej, figuruje.
|
|
To u nas na forum bytują karaluchy tacy jak paplik czy ziomex ich też trzeba wytruć chętnie zapłacę za dezynsekcje foum. JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Karaluchy są straszne. Trzeba je niszczyć moim zdaniem! ___________________ Pisanie prac doktorskich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |