poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co wyprawia Brzeziński

Zastanawia mnie, co znowu z ŁKS -em wyprawia Brzeziniak. Czy on chce zrujnować ten kllub?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co wyprawia Brzeziński

zrujnowac?? on chce wlasnie doprowadzic go do porzadku i uchronic przed upadkiem, dowiedz sie jakie dlugi zostawili rzadzacy Łks'em wczesniej panowie

JA - chciales powiedziec ile pieniedzy ZOSTAWILI w klubie (blaznie)

mario

Drogi Ja ... Zobowiązania na 30.06.2006 wynosiły ok 240.000 minus 150.000 za Truszkowskiego , wiec razem ok 90.000 zł. Nalezy tu uwzglednić kilku graczy za których Klub zapłacił transfery i teraz w 100 % należą do Klubu. Proszę już nie mieszać starego Zarządu , bylismy do 30.06.2006 , teraz jest Nowy Zarząd i nowe zobowiązania. Z jednego się tylko cieszę , że zapisano 250.000 zł na utrzyamnie stadionu a nie jak wczesniej to było 90.000 , 125.000 i ostatnio 175.000. Myślę że 250.000 powinno starczyć.... / ale to tylko utrzyamnie stadionu /

Pozdrawiam

Ps. Pomyślmy raczej o przyszłości Klubu , a nie ciągle odgrzewamy napompowany balon pod tytułem "dług" , który w pewnym momencie podobno wynosił 600.000 zł , tylko nikt go nie widział.

Nic niezostawili zadluzyli i koniec a jesli ktos wsadzil w klub kase to zeby miec cos z tego i niebyc stratny.W jakim ty swiecie zyjesz? A dobrze ze stadion bedzie mial nowego gospodarza bo klub nieumial zadbac nawet papierkow i pestek nikt niezamiatal na trybunie, o tym ze na trybunie bez krzeselek prawie drzewa rosly,korty zarosly trawa niewspomne.Na 2007 planowany jest 2 etap modernizacji i trzeba sie tym cieszyc.

kamcio:

napisz co Brzeziński wyprawia z klubem bo za bardzo nie rozumiem

Ja też nie wiem o co biega temu młodemu?

Kamcio a moze napisz co takiego wyprawia, co moze zrujnowac klub.

Anonimowiec co ty tak temu Brzeziowi w tyłek włazisz,co temat to go to do tego słodzenia na "pawia" zbiera. Pracujesz u niego?Płaci ci?A może ty to Brzezio??

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

lomzanin blazen to syn twojego ojca, a prawda jest taka ze dlugow zostalo w **** i poszli tam miedzy innymi po to by kreowac sie w swiecie politycznym

niewidzialem go na zywo ani razu tylko co ze zdjec a co mam napisac ze zle zrobil jak dobrze,mialem napisac ze kolakowski lepszy niz on jak tak niejest ?

Małolat się nie zna , walną temat bez zastanowienia. Klub tylko zyska i będzie tracić na utrzymaniu stadionu dzięki Brzezińskiemu jakieś 75% mniej

A dlaczego ŁKS niezbuduje sobie stadionu tylko niektórzy kibice chcą by był utrzymywany z pieniędzy podatnika. Przecież ŁKS jest jak prywatna firma.

Jak to dzieki Brzeziowi,a co to są jego pieniądze z własnej kieszeni wyjął i dał.To są pieniądze każdego z nas - podatników.A Co on łaskę robi pchał się na prezydenta to niech dobrze nimi zarządza z tego wyborcy go rozliczą.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Jak spoglądałem w lecie na boisko treningowe, które przygotowało MPGKiM po drugiej stronie ulicy to mam wątpliwości co do utrzymania stadionu. Przecież tam wyrosły tylko chwasty, a pytanie ile kasy na to wydano? Teraz przekazuje się im murawę za 3 000 000 zł, mam nadzieję, że nie skończy się to tak samo jak z bocznym boiskiem.

tam gdzie boczne powinno byc ze sztuczna nawierzchnia i oswietleniem.Koszt utrzymania niewielki 6-7 lat gwarancji na nawierzchnie.Jesli to prawda ze MPGKiM przygotowalo te boisko kolo WORDU to niech lepiej od stadionu sie zdala trzymaja.40 000 zmarnowali tylko.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org