Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co wyprawia Brzeziński |
Zastanawia mnie, co znowu z ŁKS -em wyprawia Brzeziniak. Czy on chce zrujnować ten kllub?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co wyprawia Brzeziński |
zrujnowac?? on chce wlasnie doprowadzic go do porzadku i uchronic przed upadkiem, dowiedz sie jakie dlugi zostawili rzadzacy Łks'em wczesniej panowie
|
|
JA - chciales powiedziec ile pieniedzy ZOSTAWILI w klubie (blaznie) mario
|
|
Drogi Ja ... Zobowiązania na 30.06.2006 wynosiły ok 240.000 minus 150.000 za Truszkowskiego , wiec razem ok 90.000 zł. Nalezy tu uwzglednić kilku graczy za których Klub zapłacił transfery i teraz w 100 % należą do Klubu. Proszę już nie mieszać starego Zarządu , bylismy do 30.06.2006 , teraz jest Nowy Zarząd i nowe zobowiązania. Z jednego się tylko cieszę , że zapisano 250.000 zł na utrzyamnie stadionu a nie jak wczesniej to było 90.000 , 125.000 i ostatnio 175.000. Myślę że 250.000 powinno starczyć.... / ale to tylko utrzyamnie stadionu / Pozdrawiam Ps. Pomyślmy raczej o przyszłości Klubu , a nie ciągle odgrzewamy napompowany balon pod tytułem "dług" , który w pewnym momencie podobno wynosił 600.000 zł , tylko nikt go nie widział.
|
|
Nic niezostawili zadluzyli i koniec a jesli ktos wsadzil w klub kase to zeby miec cos z tego i niebyc stratny.W jakim ty swiecie zyjesz? A dobrze ze stadion bedzie mial nowego gospodarza bo klub nieumial zadbac nawet papierkow i pestek nikt niezamiatal na trybunie, o tym ze na trybunie bez krzeselek prawie drzewa rosly,korty zarosly trawa niewspomne.Na 2007 planowany jest 2 etap modernizacji i trzeba sie tym cieszyc.
|
|
kamcio: napisz co Brzeziński wyprawia z klubem bo za bardzo nie rozumiem
|
|
Ja też nie wiem o co biega temu młodemu?
|
|
Kamcio a moze napisz co takiego wyprawia, co moze zrujnowac klub.
|
|
Anonimowiec co ty tak temu Brzeziowi w tyłek włazisz,co temat to go to do tego słodzenia na "pawia" zbiera. Pracujesz u niego?Płaci ci?A może ty to Brzezio?? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
lomzanin blazen to syn twojego ojca, a prawda jest taka ze dlugow zostalo w **** i poszli tam miedzy innymi po to by kreowac sie w swiecie politycznym
|
|
niewidzialem go na zywo ani razu tylko co ze zdjec a co mam napisac ze zle zrobil jak dobrze,mialem napisac ze kolakowski lepszy niz on jak tak niejest ?
|
|
Małolat się nie zna , walną temat bez zastanowienia. Klub tylko zyska i będzie tracić na utrzymaniu stadionu dzięki Brzezińskiemu jakieś 75% mniej
|
|
A dlaczego ŁKS niezbuduje sobie stadionu tylko niektórzy kibice chcą by był utrzymywany z pieniędzy podatnika. Przecież ŁKS jest jak prywatna firma.
|
|
Jak to dzieki Brzeziowi,a co to są jego pieniądze z własnej kieszeni wyjął i dał.To są pieniądze każdego z nas - podatników.A Co on łaskę robi pchał się na prezydenta to niech dobrze nimi zarządza z tego wyborcy go rozliczą. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Jak spoglądałem w lecie na boisko treningowe, które przygotowało MPGKiM po drugiej stronie ulicy to mam wątpliwości co do utrzymania stadionu. Przecież tam wyrosły tylko chwasty, a pytanie ile kasy na to wydano? Teraz przekazuje się im murawę za 3 000 000 zł, mam nadzieję, że nie skończy się to tak samo jak z bocznym boiskiem.
|
|
tam gdzie boczne powinno byc ze sztuczna nawierzchnia i oswietleniem.Koszt utrzymania niewielki 6-7 lat gwarancji na nawierzchnie.Jesli to prawda ze MPGKiM przygotowalo te boisko kolo WORDU to niech lepiej od stadionu sie zdala trzymaja.40 000 zmarnowali tylko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |