Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oracze przed Sądem Okręgowym |
Jak zawsze pyskowaniem chcą załatwić swój brak wychowania .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oracze przed Sądem Okręgowym |
https://www.facebook.com/watch/live/?v=274467154207478&ref=watch_permalink WSTYD PANOWIE POLICJANCI, WSTYD !!!
|
|
Przecież macie czego chcieliście.
|
|
Teraz powinniście tam iść i krzyczeć że to Warchoły a nie rolnicy no i kułaki bo traktory mają drogie.
|
|
Człowieku a kto tu ruszał kobiety - wylegitymować policja ma prawo , a czym ta kobieta się różni . Powinna policja tego zadymiarza wziąć za dupę , gdyż to jego pajace najemcy, tak jak i ta kobieta to jest najemcą tego pastucha na K, który broni nie tego co powinny . Ten człowieczek pajacyk K to jest bydlak i awanturnik . Oj lubi on zadymy robić bydlak - lewicowe ****** - szkoda ze ja nie wiedziałem ze ten pajacyk w naszej ŁOMŻY przebywał - ORAC DEBILU POTRZEBA NA POLU - OBORNIK WYWOŻYC - PAJACYKU KMIOCIE LEWACKI DO ROBOTY WESZ SIĘ GNIDO . Borys-50
|
|
smolen pisowcu ...jeszcze będziesz Ojca błagał , by Cię zabił z rozsądku ...
|
|
Huannmarii - do lekarza psychiatra czeka i mnie nie strasz bo się zesrasz chory dziwolągu . Borys-50
|
|
według medialnego przekazu doszło do ugody pomiędzy rolnikami a biebrzańskim parkiem władze parku zobowiązały się do zbadania dlaczego przetargi wygrywają tylko duże firmy np. z Poznania, a rolnik mieszkający obok nie spełnia wymogów formalnych by startować w przetargu zwyciężył rozsądek, zyskali wszyscy oprócz Pana Posła, który skłócił się z własnym środowiskiem
|
|
Łomża, takie spokojne miasto a najeźdźcy nam bałaganią, skandal! Ja oglądając film z wydarzenia widzę próby prowokowania policjantów do podejmowania czynności i ich kompromitowania. Kiedy zrozumieją, że świat jest cywilizowany i trzeba argumentować swoje racje a nie brać na tzw. huki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |