Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miski |
Czy nie uważacie że Prezydent powinien wykorzystać urodę naszych mistrzyń zorganizować na forum Polski a może i więcej jakieś konkursy ,zawody. Pole do popisu służby kulturalne Prezydenta.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miski |
MATOLE ! hahahaha Zastanów się stary dziadu, barani PiSowski łbie, CZYM TA MAŁOLATA zasłużyła sobie na takie peany ? Toż, to ... \"Wiktoria Ciochanowska zdobyła tytuł 2 Wicemiss Polski 2020, a widzowie Telewizji Polsat przyznali jej tytuł Miss Polski Widzów Polsatu. Poza nagrodą pieniężną o wartości 5.000 złotych, diademem, szarfą i kwiatami,.. \" ... a to tylko tytuł przyznawany przez jedną z wielu komercyjnych stacji TV, do tego mało było wcześniej afer z jurorami i sponsorami takich spędów ? 20-letka - to, że obecnie studiuje na kierunku lekarskim na Uniwersytecie Medycznym w Białymstoku. ( chyba pierwszy rok ? ) - to nie przesądza, że w ogóle skończy te studia, jak jej woda sodowa uderzy do głowy ? ) PO ZA TYM TAKIE KONKURSY, PRZYPOMINAJĄ MI TARGI KONI itp... ... spędy, na których liczą się odziedziczone geny fizyczne ( uroda, a to pojecie względne i niewymierne obiektywnie ) a nie intelekt, zdobyta wiedza, umiejętności itp... ps: abstrahując od tematu : słyszałeś DEBILU jak to swego czasu pewien imperator mianował kona na senatora ?
|
|
Z idiota nie można dyskutować ,ty o lecz się.
|
|
miruś, dziadu dla ciebie polski to trudna język ? :) do szkoły pod górkę miałeś ?
|
|
Ale nie jestem pedałem jak ty wyskrobku brudnej praczki ,bo nie skończyłem twoich szkół.
|
|
... o, prostaczek traci zimną krew i z braku merytorycznych argumentów zaczyna sypać inwektywami. miruś - to pewnie jakaś stara C.I.O.T.A !!!!! - cwel ! Wszystkich mierzy swoją miarką . ot, troglodyta i miał do szkoły pod górkę a polski to trudna język :)
|
|
... a może i nie ? a stery dziad branzluję się przed zięciem miski ? :)))))
|
|
sorry, literówki - powinno być : stary dziad branzluje się przed zdjęciem miski .
|
|
miruś, nie drzyj mordy i nie stawiaj pomników za w czasu, oby nie było tak, jak z modelkami w Dubaju :) \"Nie każda miss zostaje dubajską hostessą, ale 90% dziewczyn z Dubaju było ... \"
|
|
TY CWELU warszawski 0 22 zamkniesz w koncu ten swoj PYSK cwelu czy ci pomoc mario
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |