Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żłobek w łomży |
Bylam dzis zapisac moja coreczke do żłobka na wojska polskiego-przedszkole nr 8 na bawelnie...jesli ktoras mama chce poslac swojego malucha od wrzesnia do zlobka to maja jeszcze miejsca bo rozmawialam z pania dyrektor. Pisze bo moze komus ta informacja sie przyda....:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żłobek w łomży |
moje dziecko też już zapisałam do 8-mki ;-)
|
|
Fajne przedszkole. Osobiście mam jak najlepsze zdanie na temat pani dyrektor, jak i opieki z żłobku.
|
|
dobrze ze wiedzieć ze w 8 jest żłobek , bo nie wiem czy wiecie ,że w przedszkolu nr 1 żłobka już nie bedzie jak się dziś dowiedziałam wieć jutro lece zapisać malenstwo do przedszkola nr 8 :)
|
|
a w jakim wieku przyjmowane są dzieciaczki do tego żłobka i jaki jest koszt?
|
|
Dzieci są przyjmowane w wieku tak od około roku.Koszt miesięczny zależny jest od tego ile godzin dziennie dziecko spędza w przedszkolu. Pięć godzin dziennie jest bezpłatnych(8-13) każda dodatkowa jest płatna 1,80zł/h plus do tego 3,60zł dziennie stawka za żywienie.Więc jak policzyć jeśli dziecko jest tylko te pięć godzin to za jeden miesiąc wychodzi ok.70zł,a przy przebywaniu przez osiem godzin to ok.200zł .
|
|
przyjmowane sa dzieci okolo 1 roku,dziecko powinno samo chodzic,takie sa kryteria.
|
|
Natomiast ja też planuje niedługo dać moje dzieci do żłobka. Czas iść do pracy, a w żłobku przecież będą mieć zapewnione praktycznie wszystko, także nie muszę się o nic martwić. A znacie żłobek rzeszów Mali Zdobywcy? Bo, właśnie tam planuje pozostawić moje dziecko...
|
|
I co będziesz je dowodzić z Poznania ? Tępy troll
|
|
Ciężko jest obecnie znaleźć odpowiedni żłobek w Łomży. Tutaj nie ma odpowiedniej konkurencji. ______________________________ http://pisaniepracmagisterskichkatowice.pl/prace-licencjackie-z-psychologii-cena/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |