Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga. Poszukuję magla. |
Czy jest gdzieś w Łomży lub okolicy możliwość wymaglowania bielizny pościelowej, obrusów, zasłon itp?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga. Poszukuję magla. |
Osobiście Tobie nie pomogę, ale przy okazji jestem bardzo ciekawy, czy taką usługę, ktoś jeszcze oferuje. Może dowiemy się! Pozdrawiam serdecznie.
|
|
Jak widać wątpliwe czy się dowiemy bo nikt życzliwy nie podpowiada nam gdzie w naszych okolicach ktoś świadczy taką usługę. Może w Nowogrodzie czy Jedwabnym nie musi to być sama Łomża?
|
|
Znalazłem sam. W Konarzycach w pralni maglują i w Łomży też w pralni wodnej w dawnej bazie RUCHU Nowogrodzka 41 w godz 7-14, w sobotę chyba krócej a w niedziele przypuszczam że wcale. Także panie Lewiatanie można się maglować do woli. Odwzajemniam pozdrowienia.
|
|
Dzięki za informację, miłego maglowania :) Przyznam, że byłem pełen obaw o to usługę, ale winszuję determinacji. Wszystkiego dobrego.
|
|
najlepszy magiel w Łomży polecam szczególnie. Doskonale to robią , czystośc i profesjonalizm. Pralnia Wodna ulica Nowogrodzka dawny barak RUCH . Barak obok garazy KMP. naprawdę polecam . facmen
|
|
Facmen a gdzieś ty wcześniej był z tą wiadomością? Jak ja sam znalazłem i o nim pisałem wyżej to ty teraz zachwalasz.
|
|
W Łomży ul. Nowoprojektowana. Nie pamiętam numeru, ale jadąc od Wojska Polskiego po lewej stronie.
|
|
frotka ta firma to ta sama firma tylko teraz na nowogrodzkiej facmen
|
|
Zawsze można poszukać na Allegro. Tak ja to obecnie widzę! To jest rzecz podstawowa! Tam jest dużo, dobrych towarów. ____________________________ Poznań - agencja interaktywna
|
|
uważajcie - Emperior to oszust, który wkleja różne linki i naciąga ludzi na kasę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |