Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mój Klub |
Po zapowiedziach prezesa o wygrywaniu wszystkich meczów i świetnym początku nastąpiło potknięcie. ŁKS robił rzeczy, które nie pasują do zespołu na najwyższym poziomie. W końcu zdajesz sobie z tego sprawę, kiedy mierzysz się ze zorganizowaną drużyną, o mentalności wygrywającej, z graczami przygotowanymi fizycznie i świetnie ułożonymi taktycznie. To zebrało swoje żniwo. Tak się dzieje, kiedy nie jesteś w formie i głowa nie jest przygotowana. Łomża musi zacząć od zmiany sposobu myślenia, ponieważ piłka nożna bardzo się rozwinęła. W dzisiejszych czasach piłka nożna jest bardziej fizyczna, bardziej skupia się na sile i szybkości, a umiejętności techniczne mogą czasem zająć drugie miejsce. ŁKS musi zmienić wiele rzeczy. Klub, który uważam za mój, nie może mieć połowę profesjonalnych zawodników i reszty młodzieży. Nie dlatego, że nie zasługują na to, żeby tam być, ale muszą konkurować z najlepszymi. Każdy klub ma 23 zawodników walczących o miejsce, którzy muszą poprawiać się każdego dnia. Ale kiedy nie ma postępu, kiedy myślisz, że zawsze możesz wygrać, wtedy się mylisz. Jest w Klubie wielu dobrych graczy, ale nawet najlepszy zawodnik potrzebuje pomocy. On potrzebuje zawodników, którzy ulepszają drużynę i osiągają lepsze wyniki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mój Klub |
Jaka jest piłka w dzisiejszych czasach? Technika na drugim miejscu? Ahahaha, dobre :D Chyba według PZPN, co zresztą widać :D
|
|
Czym jest lepszy Szczuczyn od Łomży ? Jest większy ? Bogatszy ?
|
|
Do postu wyżej\"Ja Jak Ja\" To co napisałem to jest wypowiedź piłkarza czylijskiego Vidala pomocnika grajacego w Barcelonie. Zamiast Barcy wstawiłem ŁKS. On chyba zna się na piłce ? A może nie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |