Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chodniki w Jeziorku!!! |
Po remoncie chodników w miejscowości Jeziorko, prace, nie zostały ukończone a firmy już dawno nie ma.Dzwoniłem do gminy, to nie ich droga, dzwoniłem do powiatu, to nie ich droga, dzwoniłem do Białegostoku, tak to ich droga, ale trzeba pisemnie złożyć reklamację. K.... to ja mam za tym latać? A gdzie płacę podatki? Ale w innych sprawach to się jest z interwencją szybciutko. Jaka firma robiła te remonty chodników i malowała pasy? DD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chodniki w Jeziorku!!! |
Hehe zomowiec sygnalista
|
|
Moze zamiast przejmować się chodnikiem Szanowni Mieszkańcy Miejscowości Jeziorka- proszę o sygnalizowanie zamiaru skrętu na posesję KIERUNKOWSKAZEM albowiem nie robicie tego nagminnie stwarzając niebezpieczeństwo w ruchu drogowym, pozdrawiam serdecznie!
|
|
W Nowogrodzie większość chodników nie była remontowana od 60 lat i nikomu to nie przeszkadza. A nawet są uliczki wyłożone kamieniem jeszcze przed wojną, no może trochę po.
|
|
Nowogród to jeden wielki skansen. Nie ma szczęścia do burmistrzów.
|
|
Czy też pisemnie trzeba składać reklamacje jak osoba kosząca rowy ciągnikiem wycina słupki drogowe? Sytuacja miała miejsce dziś na fortach w stronę Jedwabnego.
|
|
Dzwonić na milicję a nie jakieś \"reklamacje\", zrobić zdjęcie albo film jako dowód !
|
|
Kontrole trzeźwości kierujących trzeba zrobić w Jeziorku
|
|
Chodniki w Jeziorku to jest coś wspaniałego. Kocham sobie w ten sposób wypoczywać! _______________________________ Tematy licencjatów z rachunkowości -Warszawa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |