Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tapicer - renowacja kanapy |
Witam, czy ktos na forum jest w stanie polecic dobrego i sprawdzonego tapicera w Lomzy, ktory moze podjac sie renowacji kanapy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tapicer - renowacja kanapy |
Coś mi się wydaje kolego że z punktu ekonomicznego to będzie całkowicie nieopłacalne.
|
|
Przykoszarowa 20
|
|
No właśnie, jak się zepsuje to nowy trzeba kupić, bo starego się nie naprawia. A zatrucie ziemi rośnie. I zostawimy przyszłym pokoleniom zatrute wody, zatrutą ziemie bo jakimś ćwokom nie opłacało się naprawiać, auta , agd czy mebli. I jak tak dalej 90% populacji będzie myśleć, to w ciągu 100 lat temperatura podniesie się o kilka stopni i po ptokach.
|
|
Dzień dobry, Polecam P. Dariusza Wilk, ma zakład na ul.Wesołej 27. ☎ 602 511 166, ceny do zaakceptowania (oczywiście zależy od materiału, ale zawsze coś można dobrać). Przyjedzie i odwiezie mebel. Korzystałam z usług wielokrotnie :)
|
|
Na Sikorskiego zaraz za Demartem
|
|
TYLKO i WYŁĄCZNIE Wilk Meble, zaufaliśmy mu już kolejny raz i nie żałujemy. A ceny - zależne od materiału, jak wszędzie. Robocizna u każdego wyjdzie tyle samo :)
|
|
Polecam zajrzeć do Jednaczewa ,zaraz na wjeździe . pan Pianko .
|
|
Polecam zakład tapicerski ze Stawisk. Niedawno robiłam fotel i jestem bardzo zadowolona. Fotel zrobiony szybko, solidnie (jest jak nowy, tylko taniej), z odebraniem i dostarczeniem do domu. Przez stronę internetową można wcześniej poprosić o wycenę usługi.
|
|
no chyba, że ktoś jest przywiazany :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |