Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet osiedle Maria |
Cześć, zna ktoś może jakichś dobrych dostawców internetu którzy pełnią swoje usługi na osiedlu Maria? Borykam się z problemem godnego pożałowania internetu, na którym nie mogę dobrze pracować. Większość \"czołowych\" dostawców internetu w Łomży z tego co wiem chyba nie obsługuje tych terenów (okolice ulicy Browarnej). Jeżeli ktoś zna jakichś z autopsji :) lub wie o takich byłbym bardzo wdzięczny za informacje. Z góry dzięki za odpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet osiedle Maria |
Weź bezprzewodowy np. w NC+
|
|
Avito obsługuje tę część miasta bez problemu
|
|
nie polecam avito.
|
|
Avito działa różnie. Ale ostatnio zmienili mi router i podwyższyli prędkość więc za neta w domku za 50 PLN to ok. Pamiętam czasy jak za firmę technik z kwiatowej płaciłem 500 za samo przyłącze i dziad prędkość bigi2004
|
|
>aurantiaco - a w jakiej sieci komórkowej jesteś? Jestem w T-Mobile i mam podobny problem. Na ul. Nowogrodzkiej przy wyjeździe na Kupiski jest nadajnik, z którego korzystam, mam nawet antenę kierunkową. Siła sygnału jest super. Co z tego skoro wieczorami z netu czasem nie da się korzystać. Po prostu ilość sprzętów: komórki, komputery, telewizory zasysające dane, powoduje że nadajnik nie daje rady. Problem znacznie nasilił się w czasie pandemii, wiadomo, siedzą ludzie w domach przy komputerach. Dowód na to prosty - w środku nocy i wcześnie rano zanim ludzie wstaną internet zasuwa aż miło. Jakie wyjście z tej sytuacji?
|
|
Apropos Avito miałem i zrezygnowałem bo było to samo, przeważnie marnie i do tego dni kiedy wogóle nie było netu i znikąd pomocy bo np. weekend i \"technik przyjedzie po weekendzie\". Kiedyś to był dobry dostawca i niedrogi, ale chyba nie ogarniają obecnie.
|
|
Mam internet , światłowód Avito od 2016 płacę 50,00 . Polecam wszystkim zazdrośnikom i trollom . Obsługa miła i uprzejma , co prawda mój ruter jest już trzeci . wymieniają bez problemu , przestój , ale rzadki bywa do połowy dnia .
|
|
szczerze to polecam introlan ale nie wiem czy mają tam zasięg. może Orange Światłowód będzie lub chociaż neostrada zasięg sprawdzisz na: https://www.orange.pl/view/mapazasiegu
|
|
>> jeniec - a jakie masz transfery na tym światłowodzie? Czy instalacja światłowodu jest możliwa wszędzie? czy to duża operacja?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |