Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mandaty a obostrzenia - kpina |
Ludzie ( mam na myśli normalnych) dostawali i dostają mandaty za - przemieszczanie się np samochodem itp, parki, myjnie, spotkanie na chodniku itp. .Czy ktoś wie o mandacie z przed sklepu monopolowego (sensustricto np. żubr), bo nie słyszałem - a kolejki na zewnątrz są i to duże, czyżby właściciele mieli u stróży prawa jakieś specjalne uprzywilejowania, czemu np drogerie są nieczynne? Paradoks ! Ha ha. A propos, nie jestem abstynentem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mandaty a obostrzenia - kpina |
zatem - smacznego. Olej krawężników. ...
|
|
nikt teraz nie wystawia mandatów co ty bredzisz
|
|
usiu, nie pisz głupot, bo jeszcze ktoś uwierzy. Teraz mandat można dostać tylko za nie zasłonięcie japy.
|
|
A na Skate Parku co druga osoba bez maseczki. I gdzie te mandaty? Nawet teraz tyle policji nie ma co przed Świętami
|
|
* Motylek * masz rację na skateparku przy Ks. Janusza ludzi setki i co drugi bez maski. Droga komendo policji zapraszamy. Albo noszą wszyscy albo nikt.
|
|
Pieprz..ni kapusie... Już wykręcacie góvnoziady numer? Dokształcić się kapusty odnośnie noszenia szmat na gębie na ulicy i nie pieprzyć bzdur! Jak chcecie to możecie nosić i pięć lat,ale góvno wam do innych ludzi! Kasia..
|
|
Dla kapust dodam tylko ,że nikt na ulicy takim donosicielom nie ma obowiązku się tłumaczyć czy mieści się z powodu stanu zdrowia w tym punkcie w którym jest zwolniony z noszenia maseczki. Prostaki. Brawo ludzie,jeśli nie musicie ze względu na stan zdrowia to olejcie donosicielskie kreatury co mało by nie zlinczowali gdyby mogli! Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |