Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakaz wstępu do lasu |
W związku z koronawirusem Lasy Państwowe wprowadzają tymczasowy zakaz wstępu do lasów - komu i czemu ma to slużyć i co ma wsoplnego z pandemią ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakaz wstępu do lasu |
Jaką pandemią? Jeszcze nie zauważyłeś? To tylko bat na plebs...
|
|
Zakaz ? jaki zakaz ? wybory 10 maja ? więc dzień jak co dzień nic się nie dzieje.
|
|
Niestety, ostatnie dni pokazują, że mimo próśb i apeli, wciąż dużo osób wykorzystuje czas odizolowania na pikniki i towarzyskie spotkania, m.in. na terenach zarządzanych przez Lasy Państwowe. Strasznie... ma rację , udokumentowane w Polsce 3266 zarażeń i 65 zgonów , to tylko medialne plotki - nie ma pandemii :))))))
|
|
Żeby ludzie sobie pikników nie urządzali.
|
|
aktualizacja : 3383 zarażonych i 71 zgonów ( do tego mamy kilkanaście zgonów nieujętych w statystykach ) ... a to dopiero w Polsce początek i z dnia na dzień statystyki są coraz bardziej przerażające
|
|
Co za durne rozporządzenie ! zamknąć najbardziej bezpieczne miejsca na świecie . Można ograniczyć , zakazać tworzyć grupy ale zamykać ?Chyba tylko po to aby mysliwi mogli strzelac do woli - bo im wolmo - mie mają zakazu wstępu , Jak do tej pory popierałem wszystkie ograniczenia i zakazy to teraz krew się we mnie gotuje ...
|
|
Myśliwi też mają teraz zakaz wstępu do lasu.
|
|
Zakaz wstępu do lasów nie obowiązuje myśliwych. Rząd 1 kwietnia rozszerzył listę wyjść pierwszej potrzeby w okresie pandemii także na polowania. “Odstrzał sanitarny wspierający polskie rolnictwo, a zwłaszcza walkę z epidemią ASF, jest istotnym powodem opuszczenia domu” – argumentuje Polski Związek Łowiecki.
|
|
Ale tylko do lasów państwowych. Nie wiem, za pierwszym razem coś mnie zmoderowało. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Nie piszcie bzdur ! Ministerstwo Zdrowia wydało komunikat w sprawie wprowadzonego zakazu wstępu do lasów. „Od 3 do 11 kwietnia myśliwi nie mogą organizować w lesie polowań ani – tak jak każdy inny obywatel – nawet przebywać w lasach” – podkreślono. \"Pojawiające się w mediach informacje, że wprowadzony zakaz wstępu do lasów nie obejmuje myśliwych, to nieprawda. Od 3 do 11 kwietnia myśliwi nie mogą organizować w lesie polowań ani - tak jak każdy inny obywatel - nawet przebywać w lasach\" - informuje Ministerstwo Środowiska. https://www.facebook.com/MinSrodowiska/posts/152780619604168
|
|
Nie klikam w pozycjonujące linki. Możesz wstawić tzw. wklejkę proponowanego odnośnika? Przy całym poszanowaniu - zrób wyjątek. Odniosę się do zawartości. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
... To pojechałeś... „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
dałem ci permalink, czego znow nie kumasz ?
|
|
Nie kumam powodu dla jakiego nam komentować komentarze.
|
|
Metoda tzw. Konia trojańskiego w moim wypadku nie dojdzie do skutku. Możliwe że osioł trojański coś wskóra....Próbuj.
|
|
oj, szukasz dziury w całym czy mózgu w swojej dopie ? Komentarzy redakcyjnych nikt ci nie każe czytać, tym bardziej komentować. Wystarczy odrobina rozumu i przeczytanie tylko KOMENTARZA JAKIE WYDAŁO W TEJ SPRAWIE MINISTERSTWO ŚRODOWISKA. ... tam czujesz jakiś spisek kilku mediów , może konfabulują przytaczając tekst :)))
|
|
... jak nie wierzysz , to poczekaj do jutra i oglądaj TVPis :)
|
|
Nie próbuj sprowadzić naszej wymiany zdań do niszowego poziomu. Te epitety są zbyteczne. Oglądaj TV-jakąkolwiek? Postaraj się nie oglądając telewizji wyrobić sobie światopogląd. Dla niektórych tylko tyle, dla wielu - aż tyle.
|
|
a co ty proponujesz, skąd czerpać informacje , z TV nie, z portali też nie to skąd, z niszowych blogów ? ps: a już \" osioł trojański\" to mogę tak do ciebie się zwracać ?
|
|
Śmiało. Jeśli ma Tobie dodać wartości....
|
|
Wychodzę z założenia że nasze działania są wynikiem naszych przemyśleń... Jako opozycjonista powinieneś zaprzeczyć mojej tezie. Czekam więc z niecierpliwością....
|
|
A co z zakazem wstępu na łąki, krzewy i turnie?
|
|
Musisz posiadać aktualne zaświadczenie od weterynarza :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |